KILPAILIJAINFO

Saavuthan kilpailupaikalle ajoissa. Ravikilpailusääntöjen mukaan valjakon tulee olla ilmoittautunut sisäänkirjoitukseen viimeistään tuntia ennen starttia. Käsiohjelmasta löydät raviradan yhteystiedot ja ravipäivän henkilökunnan. 

Ilmoittautuminen tapahtuu sisäänkirjoituksessa, mikä sijaitsee varikkoalueen vasemmassa päässä. Sisäänkirjoitus on Jyrki Filatoffin tallirakennuksen takana, keltaisen  rakennuksen päädyssä. Alla aluekartta, johon merkattu kuvaan sijainti. Sisäänkirjoitus aukeaa 2h ennen ravien alkua ja sulkeutuu ½ tuntia viimeisen lähdön jälkeen. Ilmoittautumisen yhteydessä jaetaan voilokit ja hoidetaan osallistumismaksu, mikäli sitä ei ole maksettu ennakkoon. Osallistumismaksu on 10 € / hevonen, ponilähdöistä ja koelähdöistä ei peritä maksua. Kaikki yli 15-vuotiaat puhallutetaan. Sisäänkirjoituksen henkilökunta saa automaattisesti tiedon sähköisesti maksetusta osallistumismaksusta. Osallistumismaksun voi maksaa täällä: https://osallistumismaksu.fi/

Sisäänkirjoitukseen voi ilmoittaa myös kengityksen sekä jenkkikärryjen käytöstä, mikäli tietoa ei ole päivitetty aiemmin Heppa-järjestelmän kautta. Valmentajan tai hänen edustajansa tulee ilmoittaa kengittä ajamisesta sisäänkirjoitukseen tai varikkohenkilökunnalle heti kun se on tiedossa tai viimeistään ½ tuntia ennen lähdön esittelyä. Toto Toto76/T65/T4-kohteiden osalta tiedot on ilmoitettava tuntia ennen ensimmäisen kohdelähdön esittelyä.

Valmentaja saa käsiohjelman sisäänkirjoituksesta ilmoittautumisen yhteydessä.

KATOKSET

Katoslistat löytyvät varikkoportin järjestyksenvalvojilta ja he neuvovat katospaikkasi sijainnin. Katoslistat ovat nähtävillä myös sisäänkirjoituksessa sekä valjastuskatosten päädyissä.  Katospaikka jaetaan automaattisesti kaikille hevosille. Kerro erityistoiveet kirjoittamalla Heppa-järjestelmän kommentit kenttään toiveesi katoksen suhteen tai jos et tarvitse jostain syystä katospaikkaa. Ravipäivänä katoslistat päivitetään myös raviradan nettisivuille. Jos kilpailijoita on paljon, katospaikka voi olla jaettu. Jos sinulla on jaettu katos, otatahan seuraavan katokseen tulevan kilpailijan ystävällisesti huomioon ripeällä toiminalla ja siistillä katoksella. Seuraava kilpailija pääsee näin valmistautumaan ajallaan omaan suoritukseen. 

"Yläkatokset"

1-56 katokset ovat heti tallialueelle saapuessa olevat katokset. Katoksissa on sivuilla kalteriovet, joten katosta on mahdollista käyttää myös karsinana. Katoksissa ei ole raviradan puolesta tarjolla kuiviketta. 

KATOS NRO 53 ON KÄYTÖSSÄ HEVOSTEN PISSAKARSINANA.

Siivoathan omat jäkesi, jotta muidenkin on mukava käyttää karsinaa. Kiitos!

"Alakatokset"

59-72 on pitkiä karsinakatoksia, joiden takana on kiinteä karsina.

"Koivusen puoli" 

73-86 ovat pelkkiä katoksia karsinakatosten takana ja sijaitsee lähinnä rataa. 

Vierastalli

Raviradalla on vierastalli, jossa karsinoita on 4 kpl. Vierastalli sijaitsee alakatoksien päädyssä. 

Ystävällisesti muistutamme, että siivoamattomista karsinoista perimme 40 euron sakkomaksun. 

Katoksiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä:

Jenny: 0404567003

 

RATAHENKILÖKUNTA

Kengitysseppä kengittää Nivolatornissa, joka sijaitsee raviradan varikkoportin vieressä. 

Näytteenottohalli on punainen rakennus ennen Nivolatornia. Alakatoksen ja radan välissä. 

Eläinlääkärin löydät varikkoportin läheisyydestä

Kaikkien henkilökunnan yhteystiedot löydät käsiohjelmasta. 

KILPAILUN JÄLKEEN

Hevosten pesukarsinat sijaitsee alakatosten päädyssä ja yläkatosten vieressä olevassa Filatoffin tallirakennuksen päädyssä. Alakatoksen pesupaikka käytössä vain kesällä.  Pesupaikat on avoinna koko ravien ajan. Pesupaikat on kyltitetty. Ole ystävällinen ja pese ripeästi hevosesi, jotta kaikki pääsevät ajoissa pesemään. Lämpimän veden määrä on rajallinen. Varusteiden ja kärryjen pesu pesupaikkojen ulkopuolella. 

 TALLIKAHVIO

Tallialueella teitä palvelee Kurvitupa, josta on mahdollista saada juomaa ja purtavaa. Katsomon alakerran olohuoneesta on mahdollista myös tilata syötävää. 

 

Slide1

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy