Arvoisa Metsämäen valmennusalueiden käyttäjä

Vuoden vaihduttua on tullut aika kerätä Metsämäen raviradan valmennusalueiden käyttömaksu vuodelle 2021.  

Maksuohjeet:

Maksu kuuluu kaikille jotka käyttävät Metsämäen alueita. Käytön määrä ei vaikuta maksuun. Maksun suuruus riippuu valmentajan valmennettavien määrästä seuraavasti: 

Valmennusalueiden käyttömaksu: 

1 hevonen – 60 euroa / vuosi

2-5 hevosta – 120 euroa / vuosi

6-9 hevosta – 250 euroa / vuosi

10 tai enemmän – 400 euroa / vuosi

Aluetta säännöllisesti käyttäville A-lisenssivalmentajille 40 euroa / hevonen /vuosi

Turun Hippos ry:n jäsenille kaikki em. maksut – 50 % (jos vuosimaksu (jäsenmaksu) maksettu kyseiselle vuodelle). Saadakseen jäsenedun, hevosten vastuuvalmentajan tulee olla Turun Hippos ry jäsen ja hänen jäsenmaksunsa tulee olla suoritettu kyseiselle vuodelle.

Turun Hippos ry:n vuosimaksun (jäsenmaksun) kuluvalle vuodelle maksaneille harjoitusraveihin osallistuminen on ilmaista, muilta 10 euroa per hevonen per ravit. Saadakseen jäsenedun, hevosten vastuuvalmentajan tulee olla Turun Hippos ry jäsen ja hänen jäsenmaksunsa tulee olla suoritettu kyseiselle vuodelle.

Kaikki maksut kerätään omalle tilille, ja ne kohdennetaan täysimääräisinä valmennusolosuhteisiin ja käyttö raportoidaan jäsenistölle vuosittain.

Esimerkki maksusta:

1 hevonen, valmennusmaksu 60 euroa, Turun Hippos ry:n jäsenelle 30 euroa

4 hevosta, valmennusmaksu 120 euroa tai, Turun Hippos ry:n jäsenelle 60 euroa

12 hevosta, valmennusmaksu 400 euroa tai, Turun Hippos ry:n jäsenelle 200 euroa 

Pyydämme suorittamaan maksun ensisijaisesti Metsämäki-sovelluksessa tai verkkokaupassamme. Jäsenetuhintaisen valmennusaluemaksun voi maksaa vasta kun on suorittanut kuluvan vuoden jäsenmaksun (Metsämäki-sovellus). Jos ette ole vielä jäsen ja haluatte liittyä, täyttäkää jäsenhakemuslomake. Turun Hippos ry jösenmaksujen suuruudet ja muut jäsenedut.

Sovellukseen liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä Henri Toiviainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh 040 456 7003 

Toivomme suorituksia ensisijaisesti Metsämäki sovellukseen tai verkkokauppaamme. Jos olette estyneet käyttämästä kyseisiä maksukanavia, maksun voi myös suorittaa alla olevalle tilille. Pyydämme suorittamaan hevosmäärän mukaisen summan ja merkitsemään viestikohtaan maksajan nimi.

 

Pankkiyhteys: Turun Seudun Osuuspankki

FI03 5716 9020 0707 49

Maksamalla maksun hyväksyt, että nimesi julkistetaan maksun maksaneiden listalla. Valmennusalueiden käyttömaksun maksaneille pidämme ajantasaista WhatsApp-ryhmää jossa tiedotetaan rataolosuhteista, mahdollisista kunnostustöistä ja poikkeusaukioloajoista.


Metsämäen harjoituspaikkojen kunnossapitosuunnitelma (minimitaso)

Kevät- kesä-syksy

Maanantai – perjantai alueet lanataan (ja kastellaan) aamuisin ja iltapäivisin. Käytön mukaan lanataan (ja kastellaan) myös päivällä. Perjantaina kastellaan reippaasti iltapäivällä tilanteen mukaan. Lauantaina alueet hoidetaan kerran päivän aikana.

Talvikunnossapito

Hiittisuora, sekä rata pidetään ajokunnossa mahdollisuuksien mukaan. Metsälenkki aurataan tarpeen mukaan. Rospuuttoaikaan harjoitusalueita hoidetaan tärkeysjärjestyksessä ravirata - hiittisuora – metsälenkki.

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy