Turun Hippos ry järjestää yhteistyössä kumppaneiden kanssa nuoriso- ja harrastustoimintaa jäsenilleen. 

Lisätiedot Turun Hippos ry jäsenyydestä:

 

Metsämäki Talent on yksi Metsämäen raviradan ravinuorisotoiminnan muodoista ja 2023 ryhmän haku avataan nyt. 

Metsämäki Talent on suunnattu n. 12-18 vuotiaille nuorille ja jossa valmennetaan ja annetaan nuorille eväitä kehittyä raviurheilun saralla ja tuetaan heitä matkalla kohti raviurheilun ammattilaisuutta. 

Metsämäki Talent -ryhmään osallistuville tarjotaan koulutuksia, opintoretkiä ja mahdollisuutta tutustua alueen eri valmentajien toimintaan harjoittelupäivien muodossa. Samoin Metsämäki Talent -ryhmä tulee olemaan mukana ravien järjestämisessä ja tutustumassa eri toimihenkilöiden työtehtäviin. Koulutuksia/ tapahtumia on noin 8 kertaa vuoden aikana, joihin hakija sitoutuu aktiivisesti  osallistumaan. 

Uutena ryhmän toimintaan yhdistetään raviponikoulu HEPSIS Teamin lanseeraama ja 2021 starttaama  "Reenataan yhres" -toiminta, jossa nuoret saavat apuja ja vinkkejä raviurheilun ammattivalmentajilta omien valmennettaviensa kanssa. 

Omaa valmennettava ei kuitenkaan ole valinnan edellytys, kaikkeen  toimintaan voi silti osallistua myös kuunteluoppilaana. 

Haku Metsämäki Talent -ryhmään on avoin. Valintakriteereinä ovat nuoren oma aktiivisuus lajin parissa, innostus, tavoitteet tulevaisuudessa ja halu oppia ja kehittyä hevosten kanssa ja raviurheilun eri osa-alueissa. 

Ryhmään valittavien tulee liittyä ja olla Turun Hippos ry:n nuorisojäseniä, (alle 18-vuotiaat nuorisojäsenet liittymis- ja jäsenmaksu liittymisvuonna 50€, seuraavina vuosina, kunnes täyttää 18-vuotta. 35€ sisältäen Suomen Hippos ry nuorisojäsenyyden, 25€). Myös aikaisemmin Talent -ryhmään kuuluneet voivat edelleen hakea mukaan.

Hakemukset 9.1.2023 mennessä, valinnat 16.1.2023 mennessä. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kerro hakemuksessa vapaamuotoisesti hevosharrastustaustaasi, miksi haluaisit tulla valituksi Metsämäki Talent -ryhmään ja yhteystietosi sekä ikäsi. 

Hakemukset 31.12.2022 mennessä sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

lisätiedot:  Maret Erhlund sähköposti (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja 0443579573 (whatsapp) 


Yhteistyössä nuoriso- ja harrastustoimintaa alueella toteuttamassa

Raviponikoulu Hepsis Team

Kylämäen Hevostila

Varjotalli

 

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy