Tiistairavit

Kategoria
Ravit
Päivä
tiistai, 9. kesäkuu 2020 18:00

Tiistairavit Metsämäessä

Päivitämme ohjeita ja infoa verkkosivuillemme ja sosiaalisen median kanaviimme lähes päivittäin. Parhaiten infon ja palvelut löydät, kun lataat kännykkääsi Metsämäki -sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta (app store tai play kauppa).

Metsämäen Tipsit ja 7 oikein -lehden Turun sivut

OHJEET KATSOJILLE

Viranomaisten ohjeiden mukaisesti rajoitamme paikalle saapuvien henkilöiden määrää. Tämän vuoksi olemme laittaneet liput myyntiin ennakkoon Metsämäki sovellukseen, josta voit ostaa lipun ja varmistaa paikkasi raveissa. 

METSÄMÄKI SOVELLUS TÄSTÄ LINKISTÄ ANDOID -PUHELIMEEN

METSÄMÄKI SOVELLUS TÄSTÄ LINKISTÄ APPLE -PUHELIMEEN

  • Jos tunnet itsesi yhtään kipeäksi et ole tervetullut tapahtumaan. Suosittelemme myös riskiryhmään kuuluvia seuraamaan ravit etänä muiden lähetyskanavien kautta

  • Terassiravintola Alarikin Kaima palvelee yleisöä ja sinne on sijoitettu väljästi tuoleja ja pöytiä. Pyydämme huolehtimaan riittävistä turvaleistä, käsi- ja yskimishygieniasta.

  • Turun Hippos ry:n kausikortin lunastaneet pääsevät kausikortilla sisään raveihin, muilla vapaakorteilla/ lipuilla ei pääse portista sisälle. Jos omistat Turun Hippoksen kausikortin, "osta" Metsämäki sovelluksesta 0€ hintainen lippu. Näin saamme sitovan tiedon tulostasi raveihin ja pystymme varamaan kiintiöstä sinulle paikan. Valmistauduthan esittämään kausikorttisi portilla.

  • Alueella ei ole Toto-myyntipistettä, pelaamaan suositellaan veikkaus.fi sivujen kautta.
  • Jos hevosesi juoksee 9.6. raveissa ja olet tulossa raveihin. Osta Metsämäki sovelluksesta omistajan lippu 0€. Tällöin saamme tiedon tulostasi ja voimme varata kiintiöstä sinulle paikan. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi portilla ja ilmoittamaan omistamasi hevosen nimen. 
  • Kaikki lipun ostaneet (myös hevosenomistajat ja kausikorttilaiset) kulkevat pääportin kautta, tallialueelle pääsevat vain  toimihenkilöt, tallialueelle erikseen akkreditoituneet median edustajat, kilpailevien hevosten ohjastajat, valmentajat ja hoitajat sekä hevosauton kuljettajat

Sisäänpääsylippu 5€, Autokatsomo 2€

Kesätarjous: Sisäänpääsylippu, Grillilautanen terassilla ja virvoitusjuoma 20€ (Vain ennakkomyynnissä sovelluksessa  - Grillilautanen terassilta 15€)

OSTA LIPUT ENNAKKOON!

Avaamme Alarikin Kaiman - terassin teidän käyttöönne, mutta muut tilat mm. katsomorakennus pysyy kiinni. Sateen sattuessa aukaisemme alakerran original Pubin.

Terassilla tarjolla herkullinen Grillilautanen 15€ ja A-oikeudet! Tule nauttimaan raveista. Lippuja VAIN RAJOITETUSTI. OSTA OMASI METSÄMÄKI SOVELLUKSESTA ENNAKKOON JA VARMISTA PAIKKASI RAVEISSA!

OHJEET MEDIALLE

OHJEET KILPAILIJOILLE

 
 

Kaikki päivät

  • tiistai, 9. kesäkuu 2020 17:30

Powered by iCagenda

© Turun Hippos Ry 2020   •   Sivut WebGarden Oy