Kasvattajakruunugaala

Kasvattajakruunugaala_2511_2022_fb-tapahtuma
Kategoria
Muut
Päivä
perjantai, 25. marraskuu 2022 18:00 - 23:59

Kasvattajakruunugaalaa juhlitaan ensimmäistä kertaa Turussa perjantaina 25.11.2022

Kasvattajakruunu on yksi Suomen suosituimmista ikäluokkakisoista. Kasvattajakruunussa kilpailee vuosittain 2-, 3-, ja 4-vuotiaat lämminveriset tammat sekä oriit ja ruunat ja 5-vuotiaat tammat. Vuoden 2022 kilpailukalenterissa Kasvattajakruunujen finaaleita on keskistetty kahteen eri ravipäivään. 12.11. juostaan Jyväskylässä 2-, ja 5-vuotiaiden finaalit ja 26.11. kilpaillaan Turussa 3-, ja 4-vuotiaiden finaalit.

Finaalien keskittäminen samalle päivälle antaa mahdollisuuden ison kasvattajakruunuaiheisen finaalipäivän rakentamiselle. Samana päivänä nähdään laaja kattaus kotimaisen kasvatuksen ikäluokkatähtiä. 

Kasvattajakruunu haluaa juhlia kotimaista kasvatusta ja nostaa esille ikäluokkamenestyjiä, ansiokasta kasvatustyötä tehneitä kasvattajia ja oriinpitäjiä, jotka omalta osaltaan mahdollistavat kasvattajakruunukilpailun toteutumisen. Perjantaina 25.11. Kasvattajakruunu järjestää yhdessä Turun raviradan kanssa kasvattajakruunugaalan. Kasvattajakruunu kutsuu mukaan gaalaan 2-vuotiaiden ja 5-vuotiaiden voittajavaljakoiden taustajoukot, sekä 3- ja 4-vuotiaiden finalistien taustajoukot ja oriinpitäjät. Juhla järjestetään Metsämäen raviradan totohallissa, joka muuntuu illan ajaksi gaala-areenaksi. Seuraavana päivänä lauantaina 26.11. ratkotaan Turussa kasvattajakruunufinaalit. 

’’Kasvattajakruunu on jatkuvasti suosiotaan kasvattanut kilpailusarja, joka jakaa rahaa ja tarjoaa kilpailumahdollisuuksia ikäluokissa 2-5. Haluamme viettää juhlavan, mutta rennon ja hauskan illan hevosten taustajoukkojen kanssa. Lisäksi haluamme esittää gaalan myötä oman kiitoksemme oriinpitäjille, jotka mahdollistavat kilpailun toteutumisen ilmoittamalla oriinsa mukaan. Perjantaina pidetään hauskaa yhdessä ja lauantaina nautitaan kasvattajakruunufinaaliraveista.’’ Kasvattajakruunu ry:n puheenjohtaja Markku Punkari avaa tapahtuman taustoja.

Viikonloppuun on suunnitteilla myös muuta kasvatukseen liittyvää ohjelmaa. ’’Olemme Metsämäessä aivan innoissamme järjestämässä Kasvattajakruunuviikonloppua. On ensinnäkin hienoa, että vihdoin finaalit järjestetään yhtenä viikonloppuna ja sitten tietysti kaiken kruunaa gaala, joka on hyvin samantapainen kuin Ruotsissa jo legendaarisen maineen saavuttanut Eskilstunan Breeders Crown Gala. Itse asiassa olemme gaalan suunnittelussa tehneet vahvaa yhteistyötä Eskilstunan Stefan Erikssonin kanssa, joka on siellä jo vuosia järjestänyt onnistuneesti gaalan.’’ Turun Hippos ry toimitusjohtaja Eeva Karvonen kertoo.

Gaalailtaa juontavat Nelly Korpikoski ja Lauri Hyvönen. Gaalaan tullaan myymään myös rajattu määrä lippuja.

Esiintymässä gaalassa iki-ihna EINI

eini001

Lisätiedot:

Turun Hippos ry Eeva Karvonen, 0400 898 353 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kasvattajakruunu ry Markku Punkari 0400 823 226 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Osta liput Gaalaan!

Kasvattajakruunugaalan liput ovat myynnissä nyt. Alla olevasta linkistä pystyt varaamaan paikkasi gaalaan ja varaamaan mahdollisen majoituksen. Huomaathan, että gaalalippuja tulee myyntiin vain rajallinen määrä, paikat kannattaa varata ajoissa.  Kruunugaalan ovet aukeavat klo 18 ja 18-19 luvassa cocktail-tilaisuus, jossa tarjoillaan tervetulomalja ja pientä purtavaa. Klo 19 alkaa gaalaohjelma. 

Liput maksavat 94€ sisältäen cokctail-tilaisuuden tarjoilut (tervetulomalja ja pientä purtavaa), gaalaillallisen ja gaalaohjelman. Liput myynnissä https://turkutouringkk.matkaverkko.fi/kasvattajakruunugaala/

Voit varata yhteisen pöydän seurueellenne ja tilata mahdolliset juomatarjoilut etukäteen (punaviini-, valkoviini-, ja kuohuviinipullot, sekä drinkkiliput):

Erja Kult
044 5381 149
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Lauantaina huikeat Kasvattajakruunufinaaliravit

Lauantaina 26.11. ravataan huikeat Kasvattajakruunufinaaliravit. Klo 13 alkavissa raveissa ratkotaan 3-vuotiaiden ja 4-vuotiaiden oriiden ja ruunien, sekä tammojen finaalit. Ikäluokkaparhaimmisto iskee yhteen neljässä hienossa finaalissa. 

Ravintola Metsämäessä on gaalaravien VIP-katsomo, jossa myynnissä VIP paketti 65€ (sisältäen sisäänpääsyn, ravintolapaikan, käsiohjelman, alkumaljan, ruokajuoman ja ruokailun herkullisesta noutopöydästä sekä tietysti jatko-ohjelman).

Varaa paikkasi ostamalla liput verkkokaupastamme tai Metsämäki sovelluksesta.

Lisätiedot tapahtumasta tästä linkistä.

Pöytävaraukset:

Erja Kult
044 5381 149
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 
 

Kaikki päivät

  • perjantai, 25. marraskuu 2022 18:00 - 23:59

Powered by iCagenda

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy