PERUTTU - Elokuvanäytös katsomoravintolassa Mc Helper beKINGs

ep_s23_mchelperbekings
Kategoria
Muut
Päivä
lauantai, 2. syyskuu 2023 15:00 - 21:30

TAPAHTUMA PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI

 
Mc Helper beKINGs (12)
2022 | 1h 34min
Komedia / Toiminta
 

Metsämäen ravirata esittää Elokuvapäivänä elokuvan Mc Helper beKINGs (2022).

Lauantaina 2.9. klo 16 alkaen. Ovet ja keittiö auki klo 15 alkaen.
 
Kaitsu Walfrid Rinkisen ohjaamassa ja sketsiryhmä Biisonimafian tekemässä toiminta- ja komediaelokuvassa Räkä (Kaitsu Rinkinen) työskentelee pitsalähettinä ja viettää vapaa-aikansa mopomiiteissä. Eräässä miitissä Räkä tutustuu Liimaan (janne Kasperi) ja he yhdistävät voimansa voittaakseen Harjuajoissa. Tämä johtaa mopokerho MC Helperin perustamiseen. Räkän työnantaja (Jenni Kokander) on sekaantunut hämäriin bisneksiin ja tekee yhteistyötä MC Mustakäsi -mopojengin kanssa, jonka johtajana toimii Mustakäsi (Tommi Korpela). Pian MC Helper joutuu konfliktiin suuremman mopokerhon, MC Mustakäden kanssa. 
 
MC Helper beKINGs on suosittujen MC Helper -lyhytelokuvien itsenäinen esiosa, joka kertoo kuinka mopokerhon stoori alkoi. Räjähdysherkkä soppa päräyttää kaikkien kiertokanget solmuun ja öljyt sekaisin.
 

 

Näytös järjestetään Ravintola Metsämäen ravintolakatsomossa

Näytös on ilmainen ja se järjestetään jos ilmoittautuneita on riittävästi. Paikkoja on rajoitetusti, joten alla olevalla lomakkeella otamme sitovat ilmoittautumiset näytökseen. Metsämäen ravintolakatsomo tarjoaa erinomaiset puitteet elokuvalle ja voit samalla nauttia ravintolapalveluista.
 
Ilmoittautuminen on sitova ja peruuttamattomista sitovista ilmoittautumisista veloitamme 15€/ hlö jälkikäteen jos henkilö ei ilmesty paikalle. Mahdolliset ilmoittautumisten peruutukset voi ilmoittaa alla olevalla samalla lomakkeella viimeistään torstaihin 31.8. klo 12 mennessä. 
 
Omien eväiden tuominen ravintolaan on kielletty. Ravintola Metsämäestä saat leffaherkut ja voit tilata pöytääsi ennen elokuvaa tai vaikka elokuvan aikana. Ruokalista ja tilausohjeet pöydissä. Ravintola täytetään saapumisjärjestyksessä, etusijalla ovat näytökseen ennakkoon ilmoittautuneet.
 
  • Kanakori 14€
  • Makkaraperunat 10€
  • Halloumisalaatti 14€
  • Talon tuplajuusto-pekonihampurilainen ranskalaisilla ja dipillä 19.5€

Lisäksi tarjolla leffaherkut, popparit ja juomat. 

 

 
 

Kaikki päivät

  • lauantai, 2. syyskuu 2023 15:00 - 21:30

Powered by iCagenda

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy