Ponipöhinät

Perjantairavit_10
Kategoria
Ravit
Päivä
lauantai, 7. syyskuu 2024 12:00

Tervetuloa Ponipöhinöihin!

Tulevana syksynä meillä on ilo järjestää Ponipöhinät, johon kuuluu monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille hevosharrastajille. Tapahtumaan kuuluu poniravit, Suomen Hevosjalostusliiton tamma- ja varsanäyttely, takakonttikirppis sekä suosittu Schleich-talli Rambon Venny Helenin meet&great!

Poniravit: Poniravit ovat hauskaa ja jännittävää seurattavaa koko perheelle. 

Varsinais-Suomen Hevosjalostusliiton tamma- ja varsanäyttely:  Hevosjalostusliitto järjestää tamma- ja varsanäyttelyn, jossa pääset ihailemaan upeita hevosia ja tutustumaan hevosjalostuksen maailmaan.

Takakonttikirppis: Takakonttikirppiksellä voit tehdä löytöjä ja myydä tarpeettomaksi käyneitä tavaroita. Tule tekemään löytöjä ja nauttimaan kirppistunnelmasta!

Vierailu Schleich-talli Rambo Venny Helenillä: 

Meillä on ilo saada vieraaksi Ulvilasta 19-vuotias tubettaja Venny Helén. Venny tunnetaan suositusta Schleichtalli Rambo YouTube-kanavasta, jossa hän käsikirjoittaa, lavastaa, ääninäyttelee ja leikkaa hauskoja videoita. Schleichtalli Rambo -videot ovat saavuttaneet suurta suosiota, ja ne tarjoavat viihdyttävää sisältöä hevosaiheisista seikkailuista.

Venny Helén on myös kirjailija, ja hänen nuortenkirjansa Rambon talli: Kadonneiden hevosten mysteeri julkaistiin Tammen kustantamana vuonna 2024.

venny talli rambo

 
 

Kaikki päivät

  • lauantai, 7. syyskuu 2024 12:00

Powered by iCagenda

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy