Superlauantairavit

Kategoria
Ravit
Päivä
lauantai, 18. joulukuu 2021 17:00

Superlauantai Metsämäessä.


Liput

(ennakkoon Metsämäki sovelluksesta tai verkkokaupastamme)

autopaikka 5€

sisäänpääsy 10€ ennakkoon portilta 12€


Superlauantai VIP 65€/hlö

  • sisäänpääsy
  • käsiohjelma
  • ravintolapaikka
  • alkumalja
  • päivällinen herkullisesta noutopöydästä
  • ruokajuoma (juoma/olut/siideri)
  • jatkot Ravintola Metsämäessä esiintyjänä Annika Nord

 Pelkkä ruokailu ravintolassa 40€, vapaa sisäänpääsy ravintolaan


 Ravintola Metsämäessä tarjolla herkullinen päivällinen seisovasta pöydästä. Pöytävaraukset Erja Kult 044 5381 149 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 Koronapassi käytössä

Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on päättänyt koronatodistuksen käyttöönotosta yli 50hlö yleisötilaisuuksissa sisätilojen osalta 16.11.-16.12.2021 välisenä aikana 16-vuotiailta ja vanhemmilta henkilöiltä. Superlauantai 18.12. ei vielä kuulu tämän määräyksen piiriin, mutta oletettavaa on, että rajoitukset jatkuvat. Kannattaa siis varautua noudattamaan tätä ohjeistusta myös 18.12. Superlauantai raveissa. Tämä tarkoittaa sitä, (ravintolan ovi katsomon takana, totohallin päätyovi ja alatotohallin ovi) tarkistetaan koronatodistus. Ulkotiloissa koronatodistusta ei tarkasteta. Tallialueen portista sisään pääsee vain välittömästi hevosen kanssa työskentelevät henkilöt (valmentaja, hoitaja ja ohjastaja sekä mahdollinen autokuski) ja tallialueen portilla ei koronatodistuksia tarkasteta.

Tartuntatautilain 58 i §:n 1 momentin mukaan EU:n digitaalisen koronatodistuksen tulee kansallisessa käytössä osoittaa henkilön saaneen 16 g §:n 1 momentissa tarkoitetun täyden rokotussarjan vähintään seitsemän vuorokautta aiemmin, negatiivisen koronatestituloksen enintään 72 tuntia aiemmin tai sairastaneen covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aiemmin.

Koronatodistuksen pystyy jokainen latamaan oma kanta tietojärjestelmästä. Koronapassin QR-koodi luetaan sisätilojen ovella ja sen jälkeen tarkistetaan henkilön henkilötiedot. Sisätiloissa suositellaan noudattaman jo aikaisemmin olleita hygienia- ja turvavälisuosituksia. 

Lisätiedot Metsämäen toimistosta.

Tervetuloa terveenä raveihin!

 
 

Kaikki päivät

  • lauantai, 18. joulukuu 2021 17:00

Powered by iCagenda

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy