Olen turkulainen keraamikko ja ammatillinen opettaja Pipa Hytinkoski. Keramiikkateokseni kantavat mukanaan hetkiä joita olen kokenut luonnon rauhassa,niin yksin kuin myös hevosen kanssa.Viime vuosiin on mahtunut useampia pitkiä vaelluksia niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Suomalainen metsä, muinaiset tavat ja uskomukset ovat kuitenkin aina olleet lähimpänä sydäntäni,niinpä suomalainen mytologia ja sen luonnonhahmot elävät myös teoksissani. Rakkaus hevosiin ja omaan hevosharrastukseeni näkyy varmasti myös näissä teoksissani.

Työskennellessäni saven kanssa minulle on luontaista luoda tarinoita ja illuusioita.Leikitellä materiaalin muodonmuutoksilla. Aina yhtä kiehtovaa, kuin materiaalin muuntuvuuskin, on havainnointi oman työskentelyn prosessista.Työskentelyni on intuitiivista, ja kun teos alkaa syntyä,annan sille luvan johdatella ja leikitellä kanssani.Keramiikkateos kasvaa pikkuhiljaa,hakee muotoaan elävinä viivoina,hahmoina,ja polkuina.Samoin kuin elämä itse.

Toivon että näitä teoksia veistäessäni kokemani ilo ja oivallus välittyisi valmiin työn muodossa myös sinulle.Ajatuksia vapaasti kuljettaen,mahdollisesti myös uusia polkuja avaten.

Työhuoneeni sijaitsee Metsämäen raviradan tallipihassa. Tervetuloa muotoilemaan ihan oma taideteos, vaikkapa hevonen! Tulevana kevät- kesäkautena 2022 olisi mahdollista järjestää kursseja. Tervetuloa ☀️🐴☀️

IMG 1937

IMG 2041

IMG 7730

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy