Metsämäen raviradan hevosurheilualueet käsittävät noin 1,7km pitkän metsälenkin, hiittisuoran ja raviradan, jossa järjestetään vuosittain noin 25 toto-ravit ja noin 20 harjoitusravitapahtumaa. Hevosurheilualueet ovat päivittäin aktiivisessa valmennuskäytössä. Ravirata-aluetta käytetään myös useisiin muihin tapahtumiin vuoden aikana. 

Turun Hippos ry hakee ratamestaria ja kiinteistöistä vastaavaa henkilöä työsuhteeseen. Ratamestarilta odotetaan aktiivista ja oma-aloitteista otetta alueiden, kiinteistöjen ja koneiden huoltoon ja kunnossapitoon. Haemme joukkoomme ammattilaista, joka pystyy ottamaan vastuun monipuolisesta tehtäväkentästä. Odotamme valitulta henkilöltä aktiivista kehittämisotetta oman osaamisen ja oman toimialueen osalta. 

Hakemukset palkkatoiveineen 2.11.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haastatteluja saatetaan tehdä jo hakuaikana. 

Lisätiedot: toimitusjohtaja Eeva Karvonen 0400 898 353, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Turun Hippos Ry 2020   •   Sivut WebGarden Oy