talentit 50886623

Turun Hippos ry, Varsinais-Suomen ravinuoret, Varsinais-Suomen Hevosjalostusliitto ry ja raviponikoulu HEPSISteam tekevät nuorisotyön kehittämisen osalta aktiivista yhteistyötä maakunnassa. Nyt haemme Metsämäki-talent ryhmään 5-10 aktiivista ja innokasta raviurheilun parissa toimivaa nuorta mukaan kehittämään taitojaan. Metsämäki-talent on ryhmä, jossa valmennetaan ja annetetaan nuorille eväitä kehittyä raviurheilun saralla ja tuetaan heitä matkalla kohti raviurheilun ammattilaisuutta.

Haku Metsämäki Talent ryhmään tulee olemaan avoin ja mukaan haetaan noin 12-18 ikäisiä nuoria. Valintakriteereinä ovat nuoren oma aktiivisuus lajin parissa, innostus, tavoitteet tulevaisuudessa ja halu oppia ja kehittyä hevosten kanssa ja raviurheilun eri osa-alueissa.

Metsämäki Talent-ryhmään osallistuville tarjotaan koulutuksia, opintoretkiä ja mahdollisuutta tutustua alueen eri valmentajien toimintaan harjoittelupäivien muodossa. Samoin Metsämäki Talent-ryhmä tulee olemaan mukana ravien järjestämisessä ja tutustumassa eri toimihenkilöiden työtehtäviin. Koulutuksia/ tapahtumia on noin 8 kertaa vuoden aikana, joihin hakija sitoutuu osallistumaan.

Vapaamuotoiset hakemukset 20.12. mennessä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Valinnat 31.12.2020 mennessä. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy