Vuoden 2021 valmennusalueiden käyttömaksun voit suorittaa Metsämäki sovelluksessa tai verkkosivujemme verkkokaupassa.

Maksuohjeet:

Maksun suuruus riippuu valmentajan valmennettavien määrästä seuraavasti: 

Valmennusalueiden käyttömaksu: 

1 hevonen – 60 euroa / vuosi

2-5 hevosta – 120 euroa / vuosi

6-9 hevosta – 250 euroa / vuosi

10 tai enemmän – 400 euroa / vuosi

Aluetta säännöllisesti käyttäville A-lisenssivalmentajille 40 euroa / hevonen /vuosi

Turun Hippos ry:n jäsenille kaikki em. maksut – 50 % (jos vuosimaksu (jäsenmaksu) maksettu kyseiselle vuodelle). Saadakseen jäsenedun, hevosten vastuuvalmentajan tulee olla Turun Hippos ry jäsen ja hänen vuosimaksunsa kyseiselle vuodelle tulee olla suoritettu.

Turun Hippos ry:n vuosimaksun (jäsenmaksun) maksaneille harjoitusraveihin osallistuminen on ilmaista, muilta 10 euroa per hevonen per ravit. Saadakseen jäsenedun, hevosten vastuuvalmentajan tulee olla Turun Hippos ry jäsen.

Pyydämme suorittamaan maksun ensisijaisesti Metsämäki-sovelluksessa tai verkkokaupassamme. Jäsenetuhintaisen valmennusaluemaksun voi maksaa vasta kun on suorittanut kuluvan vuoden jäsenmaksun (Metsämäki-sovellus). Jos ette ole vielä jäsen ja haluatte liittyä, täyttäkää jäsenhakemuslomake. Turun Hippos ry jösenmaksujen suuruudet ja muut jäsenedut.

Sovellukseen liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä Henri Toiviainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh 040 456 7003

Toivomme suorituksia ensisijaisesti Metsämäki sovellukseen tai verkkokauppaamme. Jos olette estyneet käyttämästä kyseisiä maksukanavia, maksun voi myös suorittaa alla olevin tiedoin. Pyydämme suorittamaan hevosmäärän mukaisen summan ja merkitsemään viestikohtaan valmentajan nimen.

Pankkiyhteys: Turun Seudun Osuuspankki

FI03 5716 9020 0707 49

Maksamalla maksun hyväksyt, että nimesi julkistetaan maksun maksaneiden listalla. Valmennusalueiden käyttömaksun maksaneille pidämme ajantasaista WhatsApp-ryhmää jossa tiedotetaan rataolosuhteista, mahdollisista kunnostustöistä ja poikkeusaukioloajoista.

 

Metsämäen harjoituspaikkojen kunnossapitosuunnitelma (minimitaso)

Kevät- kesä-syksy
Maanantai – perjantai alueet lanataan (ja kastellaan) aamuisin ja iltapäivisin. Käytön mukaan lanataan (ja kastellaan) myös päivällä. Perjantaina kastellaan reippaasti iltapäivällä tilanteen mukaan. Lauantaina alueet hoidetaan kerran päivän aikana.

Talvikunnossapito
Hiittisuora, sekä rata pidetään ajokunnossa mahdollisuuksien mukaan. Metsälenkki aurataan tarpeen mukaan. Rospuuttoaikaan harjoitusalueita hoidetaan tärkeysjärjestyksessä ravirata - hiittisuora – metsälenkki.

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy