METSÄMÄKI TALENTIT OPISSA RAVITALLEILLA
Yhdeksästä aktiivisesta ravinuoresta koostuva Metsämäki Talent -ryhmä pääsi hiihtolomallaan tutustumaan Isotalon ja Harri Koivusen ravitalleille, ja mm. näin nuoret kertovat päivästään.

"Päivä Ravitalli Harri Koivusella oli todella opettavainen, työntäyteinen ja mukava. Sain tehdä paljon erilaisia tallin töitä ja minulle opetettii erittäin hyvin miten tallilla eri askareet tehdään. Mahtavaa oli myös se, että minulle luotettiin hevonen ajettavaksi. Vaikka oli kiirettä, ihmiset tallilla olivat aina ystävällisiä ja halusivat auttaa. Iso kiitos tästä koko tallin väelle."

"Pääsin Metsämäki Talent-ryhmän kautta tutustumaan Isotalon ravitallin toimintaan. Päivän aikana päästiin tallihommien lisäksi ajamaan ja valjastamaan sekä käsittelemään hevosia. Aika kului nopeasti ja meillä oli hauskaa. Oli hienoa nähdä miten eri paikoissa toimitaan, monilla talleilla on niin erilaiset käytännöt. Erityisesti jäi mieleen miten fiksusti nuoretkin hevoset käyttäytyivät ja miten hommat hoidettiin rennosti mutta tehokkaasti."

"Koivusella meni hyvin, oli ihan super kivaa ja aika meni nopeesti! Yhtään ei tullut tylsää hetkeä! Erityisesti mieleen jäi se, että ennenkuin hepat vietiin ulos, niitä harjailtiin, hokit tarkistettiin ja harjat selvitettiin, eli siinä tuli hengailtua myös hevosten kanssa kun ei siinä valjastaessa ollut aikaa niin paljoa. Ja kaikki hevoset oli ihanan rauhallisia!"


Palaute oli siis positiivista, nuoret saivat päivästään kokemusta sekä oppia ja ravihevosten hyvinvoinvoiva, toimiva ja rauhallinen olemus nousi keskeisiksi asioiksi.  Kiitos vielä ravitallit H. Koivunen ja Isotalo tiimeineen, että otitte ravinuoria oppiin ja tutustumaan työpäiväänne!

Metsämäki Talent -ryhmä yhteistyössä Varsinais-Suomen Hevosjalostusliitto ry:n ja raviponikoulu HEPSIS Teamin kanssa.

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy