Turun Hippos ry hallitus on keväällä päättänyt aloittaa ravintolatoiminnan osalta konseptiuudistuksen. Uudistuksen tavoitteena on raikastaa ja nykyaikaistaa ravintolatarjoamaa ja käydä läpi ravintolan prosesseja. Koronaviruspandemian hellittäessä otettaan, tullaan syksyn ja alkuvuoden aikana ravintolatoimintaa kehittämään osa-alue kerrallaan. 

Konseptiuudistuksen tueksi toimintaa on syksyn ajan konsultoimassa Mikko Rannikko. Mikko pyörittää tällä hetkellä omaa Namucatering yritystään ja on kovissa liemissä keitetty alan ammattilainen ja myös Netflixistäkin tuttu. Keittiön toimintaa vahvistamaan tulee myös kokki ja keittiömestari Pekka Laine. Pekka on pitkän linjan ammattilainen ja urallaan pyörittänyt mm. yrittäjänä Kupittaan paviljonkia ja toiminut kokkina Viking Linellä ja vuoromestarina Naantalin Kaivohuoneella. Jatkossa Pekka vastaa keittiön toiminnasta Metsämäen tapahtumissa. Erja Kult jatkaa edelleen mukana ravintolan organisaatiossa ja tiiviissä yhteistyössä Pekan kanssa. Uudistusta on tukemassa vahvasti mukana myös tukkuliike Kesko. 

Pekan kädenjälki on nähtävissä ja maistettavissa jo 1.10. perjantairavien ruokalistassa. Turku Globe Trotter tapahtumassa 9.-10.10. keittiössä yhteistyössä erinomaiset ruoat valmistavat Pekka Laine ja Mikko Rannikko yhdessä, joka tuleekin tapahtumana olemaan varsinainen lähtölaukaus konseptiuudistukselle. Uudistus tulee näkymään eri tavoilla ja maistumaan Ravintola Metsämäessä syksyn mittaan

Lisätiedot 1.10. raveista

Lisätiedot 9.-10.10. Turku Globe Trotter tapahtumasta

Tervetuloa nauttimaan Ravintola Metsämäkeen!

9fea94a7 b3fd 4c20 b36a fc815ef06529

Mikko Rannikko ja Pekka Laine suunnittelemassa Turku Globe Trotter tapahtumat ruokalistaa.

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy