Turun Hippos ry vaalikokous järjestetiin maanantaina 29.11. Ravintola Metsämäessä. Paikalla oli 46 jäsentä. Kokouksen alussa hallituksen puheenjohtaja Jukka Lehtonen piti katsauksen menneeseen vuoteen ja tulevaisuuteen ja toivotti kokousväen tervetulleeksi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Roger Johansson ja sihteeriksi Eeva Karvonen.

Kokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2022. Jäsenmaksuiksi vahvistettiin edelleen samat maksut, liittymismaksu 50€ ja vuosimaksu 50€, alle 18v jäseniltä ensimmäisen vuoden liittymis- ja vuosimaksu 50€ ja tämän jälkeen vuosimaksut 35€/vuosi (sen vuoden loppuun asti kun täyttää 18-vuotta). Alle 18-vuotiaiden osalta maksut sisältävät Suomen Hippos ry:n nuorisotoiminnan jäsenyyden.

Hallituksessa erovuoroisina olivat Jussi Hautanen, Jyrki Filatoff ja Satu Hirvenoja. Satu Hirvenoja oli ennakkoon ilmoittanut, ettei ole käytettävissä uudelle kaudelle. Hallitukseen valittiin jatkamaan Jyrki Filatoff ja Jussi Hautanen ja uutena jäsenenä Bella Varjonen.

Kokouksessa käytiin läpi kyselyn ja keskustelutilaisuuden kommentit yhdistyksen sääntöihin ja keskusteltiin niistä. 

 

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy