Turun Hippos ry, Varsinais-Suomen ravinuoret, Varsinais-Suomen Hevosjalostusliitto ry ja raviponikoulu HEPSIS team tekevät nuorisotyön kehittämisen osalta aktiivista yhteistyötä maakunnassa. Metsämäki Talent käynnisti toimintansa vuonna 2021 ja silloin 9 innokasta ravinuorta saivat mahdollisuuden syventää oppejaan raviurheilun saralla. Ryhmä teki opintomatkoja, tutustui ammattitallien toimintaan, opiskeli webinaareissa ja luennoilla.

Vuonna 2022 Metsämäki-talent ryhmä jatkaa toimintaansa. Haemme ryhmään 5-10 aktiivista ja innokasta raviurheilun parissa toimivaa nuorta mukaan kehittämään taitojaan. Metsämäki-talent on ryhmä, jossa valmennetaan ja annetetaan nuorille eväitä kehittyä raviurheilun saralla ja tuetaan heitä matkalla kohti raviurheilun ammattilaisuutta.

Haku Metsämäki Talent ryhmään tulee olemaan avoin ja mukaan haetaan noin 12-18 ikäisiä nuoria. Valintakriteereinä ovat nuoren oma aktiivisuus lajin parissa, innostus, tavoitteet tulevaisuudessa ja halu oppia ja kehittyä hevosten kanssa ja raviurheilun eri osa-alueissa. Metsämäki Talent ryhmään valittavien tulee olla Turun Hippos ry:n jäseniä. Myös aikaisemmin talent-ryhmään kuuluneet saavat hakea mukaan.

Metsämäki Talent-ryhmään osallistuville tarjotaan koulutuksia, opintoretkiä ja mahdollisuutta tutustua alueen eri valmentajien toimintaan harjoittelupäivien muodossa. Samoin Metsämäki Talent-ryhmä tulee olemaan mukana ravien järjestämisessä ja tutustumassa eri toimihenkilöiden työtehtäviin. Koulutuksia/ tapahtumia on noin 8 kertaa vuoden aikana, joihin hakija sitoutuu osallistumaan.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.1.2022 mennessä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Valinnat 2.2.2022 mennessä. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisätiedot

Turun Hippos ry jäsenyys

Turun HIppos ry jäsenedut

Ryhmää vetää Hepsis Teamin Maret Ehrlund 044 3579 573

 

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy