Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunta on myöntänyt Turun Hippos ry:n emeritustoimitusjohtaja Roger Johanssonille Suomen Valkoisen Ruusun Ritarimerkin. Roger Johansson on tehnyt ainutlaatuisen 40-vuotisen uran Turun Hippos ry toimitusjohtajana ja toiminut uransa aikana myös Forssan Seudun Hippos ry:n toiminnanjohtajana, Ahvenanmaan raviradan toimihenkilönä ja kilpailusarja Kasvattajakruunun hallituksen jäsenenä. Roger Johanssonin arvostuksesta alan sisällä kertoo  se, että hän on ollut mukana asiantuntijana useissa koko hevosalaa koskevissa työryhmissä. Johansson tunnetaan myös intohimoisena historian harrastajana, erityisesti suomenhevosen historian tutkiminen on häntä lähellä.  Eläköidyttyään Johansson on alkanut kirjoittaa kirjaa suomenhevosen kantaoriista Kirpusta ja Turun Hippos ry perustajajäsen Ludwig Fabritiuksesta. 

Kunniamerkki luovutetaan Kavioliiga Superlauantain raveissa 5.3. ensimmäisen lähdön voittajaseremonioiden jälkeen. Merkkiä jakamassa Turun Hippos ry:n kunniapuheenjohtaja Pekka Heininen ja Suomen Hippos ry:n varapuheenjohtaja Hannu Nivola ja Turun Hippos ry puheenjohtaja Jukka Lehtonen.

Lisätiedot Turun Hippos ry toimitusjohtaja Eeva Karvonen 0400 898 353 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy