Suomen suurin vuosittainen ravitapahtuma Kuninkuusravit järjestetään tänä vuonna Seinäjoella 1.-2. elokuuta. Poikkeuksellisena vuotena ravikuninkaan ja ravikuningattaren titteleistä taistellaan normaalisti, mutta yleisöä ei pääse paikalle Seinäjoen raviradalle.

Metsämäki Areena tarjoaa mahdollisuuden seurata tätä upeaa tapahtumaa Ravintola Metsämäen kisakatsomosta. Kuninkuusravistudio aukeaa molempina päivinä klo 13 ja on auki ravien ajan. Liput ovat nyt myynnissa Metsämäki sovelluksessa.

Liput:

  • Kuninkuusravistudio lauantai 1.8. klo 13 alkaen. Lippu 18€ sisältäen siipibuffet (mm. siivet siipiweikkojen aidolla kastikkeella, vihanneksia, dippia, ranskalaisia perunoita, nugetteja ja makkaraa) ja ruokajuoman (virvoitusjuoma, olut, siideri, lonkero)
  • Kuninkuusravistudio sunnuntaina 2.8. klo 13 alkaen. Lippu 20€ sisältäen kotiruoka lounaan ja ruokajuoman (virvoitusjuoma, olut, siideri, lonkero)

Kaikkien Metsämäki sovelluksesta ennakkolipun ostaneiden kesken arvotaan uusi Metsämäki T-paita. Kuninkuusravien käsiohjelmia on myynnissä Ravintola Metsämäessä.

Tervetuloa!

Kunkkari kisakatsomo

© Turun Hippos Ry 2020   •   Sivut WebGarden Oy