Metsämäki Areenan logo ja ilme uudistuu. Uusi ilme korostaa Metsämäen logoa jo vuosia koristaneen kantaori Kirpun varjokuvaa, jonka taiteilija Ernst Ljung on tehnyt vuonna 1887. Jo aikanaan legendaksi nousseen Kirpun historia nivoutuu tiiviisti yhteen Turun Hippos ry:n historiaan.

Kirpun omistaja Ludvig Fabritius (1854-1933) oli Turun Hippos ry:n perustajajäsen ja ensimmäinen puheenjohtaja. Ludvig Fabritius taisteli tulisesti puhtaan suomenhevosrodun puolesta ja tästä johtuen häntä syystäkin on kutsuttu nimellä ''suomalaisen hevosen isä''. Kaikista hänen hevosistaan rakkain oli ori Kirppu, joka kohosi jo elinaikanaan legendaksi ja siitä on kirjoitettu jopa oma kirja; Juoksijaori Kirppu jälkeläisineen. Kirpun varjokuvan ikuisti tunnettu ruotsalainen varjokuvaleikkaaja Ernst Ljung keväällä 1887. Hän mieltyi Kirppuun ja leikkasi siitä sen parhaassa vauhdissa varjokuvan, joka koristaa edelleen Metsämäen raviradan logoa.

Logon pyöreä muoto mukailee Turun Hippos ry:n vaakunan pyöreää muotoa. Samoin logon punainen väri yhdistää Turun Hippos ry:n vaakunan ja Turun vaakunan yhteen Metsämäen logon kanssa. 

Uusi ilme yhdistää Turun Hippoksen ja Metsämäen pitkän ja arvokkaan historian yhteen moderniin ilmeeseen.

Tervetuloa Metsämäkeen!

Metsämäki_uusi_logo 

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy