Raveisssa palvelevat Ravintola Metsämäki, joka tarjoilee á la carte annoksia lähiruokateemalla ja Terassiravintola Alarikista saat kylmät kesäjuomat ja herkullista grilliruokaa. Tarjolla sekä yleisöalueella, että tallialueella sisäänkirjoituksessa Eevan tuoreet munkit 2€/kpl ja 3 munkin pussi 5€ - nappaa tuoreet munkit kotiinviemiseksi. Lapsille luvassa ponitalutusta, hevosenkengän etsintää, kepparirata ja katuliitotaide - haaste!

Ravintola Metsämäki (ei erillistä pääsymaksua -vapaa pääsy):

Tarjolla lähiruoka-teemalla á la carte annoksia - pöytävaraukset tästä linkistä.

Ménu á la carte
Ekmannin puutarhan salaattia, lohta, vihanneksia ja tar-tar kastike tuore patonki 13€

Vallan maukas makkarapannu Mangalitza makkaraa, Chorizo makkaraa, tomaatti-sipuli salaattia, coleslaw salaattia, lohkoperunoita 17,50€

Kokoliha-juusto jätti-hampurilainen ranskalaisilla ja majoneesillä 20€

Raviliigatarjous (raviliigakortin omaaville henkilöille, jotka varaavat paikkansa etukäteen pöytävaraus- linkin kautta): Kokoliha-juusto jätti-hampurilainen ranskalaisilla ja majoneesillä, virvoitusjuoma, kahvi ja jälkiruoka 25€

Terassiravintola Alarik


Grillimakkaraa 2,50€,  Makkaraperunat ja majo 7€, Virvokkeita, kahvia, jäätelöä, Eevan tuoreet munkit 2€/kpl ja 3 munkin pussi 5€ - nappaa tuoreet munkin kotiinviemiseksi!


Totopelipisteet Ravintola Metsämäessä ja Terassiravintola Alarikissa

HUOM! Koronaviruspandemian osalta THL:n ohjeistuksien mukaan, suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon Metsämäki sovelluksesta.


Lapsille ja nuorille 

Poniratsastusta

Kepparirata auki harjoittelulle

Katuliitutaide- haaste. Luo oma taideteoksesi Metsämäkeen! Jokainen osallistuja palkitaan tuotepalkinnolla.

Hevosenkengän etsintää - alueelle on piilotettu monen värisiä hevosenkenkiä. Löydätkö ne? Osallistujille tuotepalkinnot.

Ravipäivän info

Nyt voit myös vaikuttaa ravien äänimaailmaan ja äänestää suosikki soittolistasi täältä.

 

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy