Metsämäessä Elokuvapäivän Etkot avaavat Pohjoismaiden Mestaruusviikonlopun 9.10. Turun raviradalla.

Metsämäessä on luvassa lokakuinen superviikonloppu 9.-11.10. Turku GlobeTrotter nimeä ensimmäistä kertaa kantava tapahtuma alkaa perjantaina Elokuvapäivän ennakkonäytöksellä, jossa esitetään Tuukka Temosen elokuva Aika Jonka Sain. Elokuvaa voi seurata joko drive-in tyyliin omasta autosta Metsämäki areenan viistetyllä pihalla tai Ravintola Metsämäessä herkullisten tarjoilujen ja kylmän juoman äärellä. Ilmaisnäytöksen avaa elokuvanohjaaja Tuukka Temonen.

Tuukka Temosen elokuva kertoo uskomattoman, tositapahtumiin pohjautuvan suomalaisen naisen selviytymistarinan. Jaana on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa aika menee ratsastuksen parissa. Jaana elää yhdessä karismaattisen, mutta äkkipikaisen miesystävänsä Markon kanssa. Jaanan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän halvaantuu vakavassa onnettomuudessa.

Elokuvapäivä on jo perinteinen kaupunkitapahtuma, joka täyttää Turun seudun katsojille maksuttomilla elokuvanäytöksillä lauantaina 10.10. Tämän vuoden erikoisuutena Metsämäki areena tarjoaa elokuvan ystäville mahdollisuuden päästä Elokuvapäivän tunnelmaan jo perjantaina Aika jonka sain -ennakkonäytöksessä. Kaikki lauantain näytökset julkaistaan Elokuvapäivän Facebook-tapahtumassa ja verkkosivuilla www.elokuvapaiva.fi syyskuun aikana.

Metsämäessä tapahtumat jatkuvat lauantaina ja sunnuntaina Turku Globe Trotter tapahtumalla,jossa ravataan mm. Pohjoismaiden Mestaruus-lähdöt kärry- ja montélähdöissä ja mahtavat kasvattajakruunufinaalit. Luvassa on Pohjoismaiden parasta raviurheilua ja paljon muuta ohjelmaa lauantaina klo 16 alkaen ja sunnuntaina klo 15 alkaen.

Mikä: Turku Globe Trotter

Milloin: 9.-11.10.

Mitä: 9.10. Elokuvapäivän ennakkonäytös Aika Jonka Sain klo 19 (portit auki klo 18.30)drive-in ja Ravintola Metsämäki, ilmaisnäytös. Ruokaa ja virvokkeita myynnissä.10.-11.10. Pohjoimainden Mestaruus- ravit lauantaina klo 16 alkaen, sunnuntaina klo 15 alkaen. Pohjoismaiden parasta raviurheilua ja paljon muuta ohjelmaa.

Lisätiedot: turunhippos.fi

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy