Perjantaina 9.10. klo 19 Metsämäessä vietetään Elokuvapäivän Etkoja elokuvan Aika Jonka Sain äärellä. Elokuva esitetään ilmaisnäytöksinä drive in tyyliin Metsämäen viistetyllä pihalla ja Ravintola Metsämäessä maukkaan ruoan ja juoman äärellä. 

Ovet tapahtumaan aukeavat klo 18.30 ja autot otetaan drive in katsomoon sisään ajojärjestyksessä. Autokatsomon molemmin puolin on myyntipisteet auki, josta pystyt ostamaan elokuvaherkkuja ja juotavaa. Ravintola Metsämäkeen pystyt varaaman paikan ostamalla tarjoilut Metsämäki sovelluksesta tai verkkokaupastamme. 

Näytöksessä on paikkoja enää rajoitetusti, joten varaathan paikkasi ajoissa.

Lisätiedot tapahtumasta.


Elokuvan jälkeen Tuukka ja Olga Temonen vastaavat yleisön kysymyksiin

Elokuvan ohjaaja ja pääosan esittäjä Optipari Oy:n Tuukka ja Olga Temonen saapuvat paikalle avaamaan elokuvanäytöksen. Elokuvan päätyttyä Ravintola Metsämäkeen on vapaa pääsy myös drive in katsomosta, sillä Tuukka ja Olga Temonen pitävät ravintolassa kysy & vastaa osion, jossa yleisö voi esittää kysymyksiä elokuvasta ja sen tekemisestä.


Viikonloppu jatkuu huippuraviurheilulla

Lauantaina ja sunnuntaina jatketaan Metsämäessä upealla raviurheilulla, sillä Turku Globe Trotter tapahtumassa ratkotaan Pohjoismaiden Mestaruudet kärry- ja montélähdöissä ja ravataan kasvattajakruunufinaalit. Lisätiedot ja liput tapahtumaan.

 

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy