Olemme muokanneet suunnitelmiamme kiristyneen koronatilanteen vuoksi. Tässä infoa kävijöille.

Tallialue on suljettu

Tallialueen ja yleisöalueen välillä ei ole kulkua. Tallialue on suljettu ja sinne pääsevät vain hevosten kanssa välittömästi toimivat henkilöt; hoitaja, valmentaja, ohjastaja ja mahdollinen autonkuljettaja.

Ruokailu ja hygienia

Ravintolassa ruokailu on järjestetty pöytiintarjoiluja ja annosteluna, ruokaa ei oteta linjastosta. Totohallin ja ravintolan ovilla saavuttaessa on ArcticVet yhteistyössä hankitut käsidesiautomaatit ja jokaisessa toto- ja ruokapisteessä on käsidesipumppupullot. 

Ohjelma

Olemme poistaneet ohjelmasta lähikontakteja aiheuttavat osiot, kuten tamma- ja varsa ulkoalueella sunnuntaina ja Heppe-maskotin. 

Kehoitamme kaikkia noudattamaan näitä ohjeita
  • Muistakaa käsihygienia. Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää
  • Suojaa suusi, kun yskit tai aivastat
  • Muista pitää tarvittava välimatka muihin ihmisiin
  • Suosittelemme maskien käyttöä kaikissa sisätiloissa. Kasvomaski on yksi keino ehkäistä koronavirustartuntojen leviämistä. Ensisijaisen tärkeää on edelleen noudattaa 1-2 metrin turvavälejä aina kun mahdollista, pestä käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua.
  • Oireisena ei saa saapua tapahtumapaikalle

 

Näillä toimenpiteillä pystymme varmistamaan kaikkien osallistujien ja kilpailijoiden turvallisuuden. Tervetuloa Metsämäkeen!

Lisätiedot tapahtumasta.

 

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy