Metsämäen raviradan hevosurheilualueet käsittävät noin 1,7km pitkän metsälenkin, hiittisuoran ja raviradan, jossa järjestetään vuosittain noin 25 toto-ravit ja noin 20 harjoitusravitapahtumaa. Hevosurheilualueet ovat päivittäin aktiivisessa valmennuskäytössä. Ravirata-aluetta käytetään myös useisiin muihin tapahtumiin vuoden aikana. 

Turun Hippos ry hakee ratamestaria ja kiinteistöistä vastaavaa henkilöä työsuhteeseen. Ratamestarilta odotetaan aktiivista ja oma-aloitteista otetta alueiden, kiinteistöjen ja koneiden huoltoon ja kunnossapitoon. Haemme joukkoomme ammattilaista, joka pystyy ottamaan vastuun monipuolisesta tehtäväkentästä. Odotamme valitulta henkilöltä aktiivista kehittämisotetta oman osaamisen ja oman toimialueen osalta. 

Hakemukset palkkatoiveineen 2.11.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haastatteluja saatetaan tehdä jo hakuaikana. 

Lisätiedot: toimitusjohtaja Eeva Karvonen 0400 898 353, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tunnusta väriä!

maski

Metsämäki -maski nyt myynnissä Metsämäki sovelluksessa ja verkkokaupassa! 

Osta jommasta kummasta ja näytä hyvältä turvallisesti!

Hinta noudettuna ravipäivänä infosta 12€ (osta tuote ja näytä kuitti infossa ravipäivänä)

Hinta postitettuna kotiisi 15€ (tilaa tuote ja ilmoita sähköpostilla osoitteesi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Turun Hippos ry hallituksen puheenjohtaja Hannu Nivola on jättänyt tehtävänsä 13.10 alkaen. Turun Hippoksen hallituksen puheenjohtajana toimii toistaiseksi varapuheenjohtaja Jarmo Virtanen. 

Hannu Nivola toimii myös Suomen Hippoksen hallituksen jäsenenä ja on asettunut ehdolle jatkamaan Suomen Hippos ry:n hallituksessa. Välttääkseen esteellisyyden raviratoja koskevassa päätöksenteossa Suomen Hippoksen hallituksessa, Nivola on päätynyt jättämään Turun Hippos ry:n luottamustehtävät välittömästi.

Turun Hippos ry valitsee vaalikokouksessaan kolmen erovuoroisen (Niina Soinila, Jarmo Virtanen, Henri Virtanen) osalta hallituksen jäsenet kausille 2021-2023 ja yhden jäsenen kausille 2021-2022 (Hannu Nivola).

 

Lisätiedot:

Jarmo Virtanen, puh. 0400 534880, jarmovirtanen(a)netti.fi

Eeva Karvonen, 0400 898353, eeva.karvonen(a)turunhippos.fi

 

Raviradan toimisto palvelee etänä viikon 42. 

Meidät tavoitat sähköposteista tai puhelimesta kuitenkin normaalisti.

Eeva Karvonen
040-0898353
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kilpailusihteeri
Henri Toiviainen
040-456 7003
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimistosihteeri
Virpi Ylitalo (Virpi liikkuu tunnistustehtävissä maakunnassa viikolla 42)
040-7473 432
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rata suljettu 9.10. klo 18-> elokuva esityksen vuoksi

Noudattakaa myös varovaisuutta 15-> kun valkokangasta kootaan keskikentän palkintojenjako paikalle. 

Rata auki lauantaina ja sunnuntaina näillä näkymin normaalisti. 

Olemme muokanneet suunnitelmiamme kiristyneen koronatilanteen vuoksi. Tässä infoa kävijöille.

Tallialue on suljettu

Tallialueen ja yleisöalueen välillä ei ole kulkua. Tallialue on suljettu ja sinne pääsevät vain hevosten kanssa välittömästi toimivat henkilöt; hoitaja, valmentaja, ohjastaja ja mahdollinen autonkuljettaja.

Ruokailu ja hygienia

Ravintolassa ruokailu on järjestetty pöytiintarjoiluja ja annosteluna, ruokaa ei oteta linjastosta. Totohallin ja ravintolan ovilla saavuttaessa on ArcticVet yhteistyössä hankitut käsidesiautomaatit ja jokaisessa toto- ja ruokapisteessä on käsidesipumppupullot. 

Ohjelma

Olemme poistaneet ohjelmasta lähikontakteja aiheuttavat osiot, kuten tamma- ja varsa ulkoalueella sunnuntaina ja Heppe-maskotin. 

Kehoitamme kaikkia noudattamaan näitä ohjeita
 • Muistakaa käsihygienia. Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää
 • Suojaa suusi, kun yskit tai aivastat
 • Muista pitää tarvittava välimatka muihin ihmisiin
 • Suosittelemme maskien käyttöä kaikissa sisätiloissa. Kasvomaski on yksi keino ehkäistä koronavirustartuntojen leviämistä. Ensisijaisen tärkeää on edelleen noudattaa 1-2 metrin turvavälejä aina kun mahdollista, pestä käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua.
 • Oireisena ei saa saapua tapahtumapaikalle

 

Näillä toimenpiteillä pystymme varmistamaan kaikkien osallistujien ja kilpailijoiden turvallisuuden. Tervetuloa Metsämäkeen!

Lisätiedot tapahtumasta.

 

Taas on tullut aika äänestää soittolista jota soitetaan tulevana viikonloppuna!

Mukana äänestyksessä:

 Nelly-Janiika Korpikoski 

Jan-Ove Olsen

Kaj Närhinen 

Olli Koivunen

 

Perjantaina 9.10. klo 19 Metsämäessä vietetään Elokuvapäivän Etkoja elokuvan Aika Jonka Sain äärellä. Elokuva esitetään ilmaisnäytöksinä drive in tyyliin Metsämäen viistetyllä pihalla ja Ravintola Metsämäessä maukkaan ruoan ja juoman äärellä. 

Ovet tapahtumaan aukeavat klo 18.30 ja autot otetaan drive in katsomoon sisään ajojärjestyksessä. Autokatsomon molemmin puolin on myyntipisteet auki, josta pystyt ostamaan elokuvaherkkuja ja juotavaa. Ravintola Metsämäkeen pystyt varaaman paikan ostamalla tarjoilut Metsämäki sovelluksesta tai verkkokaupastamme. 

Näytöksessä on paikkoja enää rajoitetusti, joten varaathan paikkasi ajoissa.

Lisätiedot tapahtumasta.


Elokuvan jälkeen Tuukka ja Olga Temonen vastaavat yleisön kysymyksiin

Elokuvan ohjaaja ja pääosan esittäjä Optipari Oy:n Tuukka ja Olga Temonen saapuvat paikalle avaamaan elokuvanäytöksen. Elokuvan päätyttyä Ravintola Metsämäkeen on vapaa pääsy myös drive in katsomosta, sillä Tuukka ja Olga Temonen pitävät ravintolassa kysy & vastaa osion, jossa yleisö voi esittää kysymyksiä elokuvasta ja sen tekemisestä.


Viikonloppu jatkuu huippuraviurheilulla

Lauantaina ja sunnuntaina jatketaan Metsämäessä upealla raviurheilulla, sillä Turku Globe Trotter tapahtumassa ratkotaan Pohjoismaiden Mestaruudet kärry- ja montélähdöissä ja ravataan kasvattajakruunufinaalit. Lisätiedot ja liput tapahtumaan.

 

Nyt voit äänestää soittolistan seuraaviin raveihimme! Eniten ääniä kerännyt soittolista soi perjantairaveissamme 21.8. 

Infoa 2.10. Raveista löydät täältä 

Älä huolestu jollei suosikkisi voita juuri tällä kertaa. Tulemme järjestämään äänestyksiä jokaisiin loppuvuoden raveihimme ja pyydämme erilaisia listoja erilaisilta ihmisiltä äänestettäväksi.

ÄÄNESTYKSESSÄ MUKANA

Suomen Ratsastajainliitto Lounais Suomen Aluejaosto + Nuoriso

Metsämäen kilpailusihteeri Henri Toiviainen

Haastattelija Jarkko Litmanen

 Metsämäen aktiivi Jussi Tomperi

 

 

17.9. suunnitellut harjoitusravit perutaan merskyisän sääennustuksen vuoksi. Haluamme taata kaikille turvalliset harjoitusravit joten koitetaan paremmalla kelillä 24.9. Ilmot hepassa!

Katsomorakennuksen ympärystää sekä ALAKATOKSEN tiloja asfaltoidaan viikolla 38.

 

15.9.-18.9. välisenä aikana pyydämme alueen käyttäjiä käyttämään YLÄKATOSTA. Pitkin viikkoa alakatosta valmistellaan asfaltointia varten ja lopulta asfaltoidaan. Käytettähän siis yläkatosta. 

Haluatko kokea aidot hevosvoimat kosketusetäisyydeltä? Lähtöauton kyydissä pääset aivan hevosten ja ohjastajien tuntumaan, kun istut lähtöauton lavalla siivekkeiden takana yhdessä lähettäjän kanssa.

Olemme lisänneet Metsämäki sovellukseen ja verkkokauppaamme muutaman lähtöautokyydin myyntiin ilmaisraveihin sunnuntaille 13.9. tarjoushintaan 25€/lähtö. Kyyti kestää noin 20min ja samaan hintaan saat ottaa ystäväsi mukaan lähtöauton etupenkille. Ravit alkavat klo 13.

Kun olet lunastanut lippusi, ole yhteydessä kilpailusihteeri Henri Toiviaiseen 040 4567003 ja sovi aikataulusta.

Lisätiedot 13.9. raveista, joissa paljon ohjelmaa.

Tervetuloa Metsämäkeen!

 

99371845 10156613372169058 3604172667441119232 o

Kehitämme verkkopalveluamme ja olemme avanneet verkkokaupan yhteistyössä Liveton kanssa. Verkkokaupan löydätte verkkopalvelun oikeasta laidasta. Myynnissä nyt ovat Hevosvalokuvauskurssi, Elokuvapäivän ennakkonäytös, Pohjoismaiden Mestaruus-ravien liput ja Happy Horse Circus paketit. Lisäämme tuotteita syksyn edetessä palveluun.

Verkkokaupan lisäksi käytämme edelleen Metsämäki sovellusta, jossa myynnissä kaikkien tapahtumien liput ja sitä kautta saat ajankohtaisen tapahtumainfon ja löydät mm. ravien käsiohjelman

logo 042

 

Metsämäessä Elokuvapäivän Etkot avaavat Pohjoismaiden Mestaruusviikonlopun 9.10. Turun raviradalla.

Metsämäessä on luvassa lokakuinen superviikonloppu 9.-11.10. Turku GlobeTrotter nimeä ensimmäistä kertaa kantava tapahtuma alkaa perjantaina Elokuvapäivän ennakkonäytöksellä, jossa esitetään Tuukka Temosen elokuva Aika Jonka Sain. Elokuvaa voi seurata joko drive-in tyyliin omasta autosta Metsämäki areenan viistetyllä pihalla tai Ravintola Metsämäessä herkullisten tarjoilujen ja kylmän juoman äärellä. Ilmaisnäytöksen avaa elokuvanohjaaja Tuukka Temonen.

Tuukka Temosen elokuva kertoo uskomattoman, tositapahtumiin pohjautuvan suomalaisen naisen selviytymistarinan. Jaana on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa aika menee ratsastuksen parissa. Jaana elää yhdessä karismaattisen, mutta äkkipikaisen miesystävänsä Markon kanssa. Jaanan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän halvaantuu vakavassa onnettomuudessa.

Elokuvapäivä on jo perinteinen kaupunkitapahtuma, joka täyttää Turun seudun katsojille maksuttomilla elokuvanäytöksillä lauantaina 10.10. Tämän vuoden erikoisuutena Metsämäki areena tarjoaa elokuvan ystäville mahdollisuuden päästä Elokuvapäivän tunnelmaan jo perjantaina Aika jonka sain -ennakkonäytöksessä. Kaikki lauantain näytökset julkaistaan Elokuvapäivän Facebook-tapahtumassa ja verkkosivuilla www.elokuvapaiva.fi syyskuun aikana.

Metsämäessä tapahtumat jatkuvat lauantaina ja sunnuntaina Turku Globe Trotter tapahtumalla,jossa ravataan mm. Pohjoismaiden Mestaruus-lähdöt kärry- ja montélähdöissä ja mahtavat kasvattajakruunufinaalit. Luvassa on Pohjoismaiden parasta raviurheilua ja paljon muuta ohjelmaa lauantaina klo 16 alkaen ja sunnuntaina klo 15 alkaen.

Mikä: Turku Globe Trotter

Milloin: 9.-11.10.

Mitä: 9.10. Elokuvapäivän ennakkonäytös Aika Jonka Sain klo 19 (portit auki klo 18.30)drive-in ja Ravintola Metsämäki, ilmaisnäytös. Ruokaa ja virvokkeita myynnissä.10.-11.10. Pohjoimainden Mestaruus- ravit lauantaina klo 16 alkaen, sunnuntaina klo 15 alkaen. Pohjoismaiden parasta raviurheilua ja paljon muuta ohjelmaa.

Lisätiedot: turunhippos.fi

Lokakuun 10.-11. päivä ratkotaan Metsämäen raviradalla perinteiset Pohjoismaiden Mestaruudet kärry- ja montélähdöissä. Vuoden 2020 aikana tapahtuman ilme ja nimi uudistuvat ja jatkossa tapahtumaviikonloppu kulkee nimellä Turku Globe Trotter. Viikonlopun päälähdöissä ratkotaan edelleen kylmäveriparhaimmiston joukosta Pohjoismaiden Mestaruudet kärry- ja montélähdöissä.

Ravit alkavat lauantaina klo 16 ja sunnuntaina klo 15. Luvassa paljon oheisohjelmaa. Lisätiedot tapahtumasta.

Näyttökuva 2020 9 8 kello 12.57.15 Näyttökuva 2020 9 8 kello 12.57.35


Tämän syksyn huippuviikonlopun avaa Elokuvapäivän ennakkonäytös elokuvasta Aika Jonka Sain. Ilmaisnäytökset alkavat klo 19 sekä ravintolakatsomossa ja drive in katsomossa. Lisätiedot tapahtumasta tästä linkistä.

 

Metsämäki Areena ja ArtTeatro ylpeänä tuottavat Happy Horse Circus -show'n Metsämäki Areenalla 26.-29.11. Ravintola Metsämäen nouseva ravintolakatsomo tarjoaa upeat puitteet intiimille sirkusesitykselle, jonka lomassa voit nauttia upeasta illallisesta. 

Happy Horse Circus valaisee sirkustähtien loisteella pimeän marraskuun. Komediaa, jännitystä ja huippuunsa hiottua taituruutta sisältävä koko perheen sirkus valtaa Metsämäen Raviradan illallisteatterin. Maukkaan menuun lisäksi tarjolla on vaativaa tasapainoilua, mystistä mustaa teatteria, painovoiman lakeja uhkaavaa taikuutta, akrobatiaa ja nuorallatanssia. ArtTeatron esiintyjäkaarti on kiertänyt vuosia maailmankuulun Cirque du Soleil -ryhmän matkassa. Raviradan suuri nouseva katsomo pöytäryhmineen mahdollistaa maailmanluokan esityksen toteuttamisen nykyiset turvavaatimukset huomioon ottaen. 

Näytökset:

 • 26.11. klo 18 (ovet aukeavat klo 17.45)
 • 27.11. klo 18 (ovet aukeavat klo 17.45)
 • 28.11. klo 13 (ovet aukeavat klo 12.45)
 • 28.11. klo 18 (ovet aukeavat klo 17.45)
 • 29.11. klo 13 (ovet aukeavat klo 12.45)

Lippupaketit myynnissä Metsämäki sovelluksessa nyt - varaa paikkasi ajoissa. Jos haluatte seurueenne kanssa samaan pöytään ja ostatte liput erikseen, voitte lähettää toiveet ryhmän plaseerauksesta liput lunastettuanne Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Lippupaketit:

Variete  paketti - Lipun hinta 45€

Sisältää Happy Horse Circus -show'n ja tervetuliaismaljan, sekä väliaikatarjoiluna kahvin ja porkkanaleivoksen


Ambrosia paketti- Lipun hinta 55€

Sisältää Happy Horse Circus -show'n ja tervetuliaismaljan, sekä väliaikatarjoiluna paahtopaistileipä tai Feta-kasvispiirakka salaattipedillä.


Premium paketti- Lipun hinta aikuiset 65€, lapset 4-12 vuotta 38€

Sisältää Happy Horse Circus -show'n ja tervetuliaismaljan, alkuruuan saaristolaisleipä katkarapu- tai kasvismousse ja balsamicoa sekä noutopöydän väliajalla.

Väliajalla noutopöydästä

 • Juustosalaattia, kanaa ja pähkinöitä
 • Chilillä maustettu paahtopaisti- taco salaatti
 • Pinaatti-savulohi rullat
 • Possunposkea omenakastike
 • Sienirisotto
 • Yrttilohko perunat
 • Paahdettua punajuurta
 • Focaccia ja voi
 • Puolukka pannacotta

Myyntipisteissä tarjolla myös kahvia, pikkumakeaa ja suolaista, olutta, viiniä, virvokkeita. A-oikeudet.

Ravintola Metsämäessä on noin 440 paikkaa, joista täytetään noin 350 sirkusesitystä varten. Näin takaamme jokaiselle seurueelle oman pöytäpaikan ja varmistumme riittävästä turvavälistä ja hygieniasta. Tervetuloa!

Suosittelemme yleisöä ilmoittautumaan mukaan sunnuntain 13.9. ilmaisraveihin lunastamalla Metsämäki-sovelluksesta 0€ pääsylipun. Näin jätät yhteystietosi meille ja tiedämme keitä tapahtumassa on mukana. Metsämäki suosittelee kaikkia osallistujia myös lataamaan puhelimeensa uuden koronavilkku-sovelluksen. 

Muistutamme paikalle saapuvia huomioidaan edelleen alla olevat seikat:

 • Jos tunnet itsesi yhtään kipeäksi et ole tervetullut tapahtumaan. 
 • käsihygieniasta, turvavälistä ja oikein yskimisestä on huolehdittava
 • alueelle on sijoitettu väljästi pöytiä ja tuoleja, mutta voit ottaa myös oman penkkisi tai retkituolisi mukaan

Alueella on myös laatikko, johon voit jättää yhteystietosi paikan päällä.

13.9. luvassa on paljon ohjelmaa. LC Littoisten takakonttikirppis klo 12-16, Lasten ravielämysiltapäivä klo 12-15, RavitaiTuruus-kilpailu klo 13 alkaen ja mielenkiintoisia ravilähtöjä. Lisätiedot tapahtumasta tästä linkistä.

13.9. kilpaillaan myös aivan uudella konseptilla, jossa raviohjastajat ottavat triathlon haasteen kolmessa eri lajissa vastaan. Osakilpailuina on ponilähtö - montélähtö ja kepparirata. RavitaiTuruus - kilpailu haastaa ohjastajamme uuden eteen - tule selvittämään miten he selviävät!

Ennen raveja kilpaillaan Keppihevosradalla n. klo 13. Ravien alkaessa kilpailijamme ohjastavat kärrylähdön poneilla ja myöhemmin monte eli raviratsastus lähdön hevosilla. Paras voittakoon yhteiskilpailun ja kruunataan Turun Ravitaituriksi!

Kilpailuun on kutsuttu mukaan: Patri Filatoff, Maria Virtanen, Iida Vastamäki, Malin Kulberg, Jere Hurme, Heidi Vuori, Iivari Nurminen, Maija Fors, Virpi Kuossari ja Niko Huuskola.

13.9. luvassa on ilmaisravit, takakonttikirppis ja lasten ja nuorten ravielämysiltapäivä - lisätiedot tästä linkistä

Tervetuloa!

Toimisto suljettu 3.-4.9. 

Puhelimella tai sähköpostilla tavoitat meidät kyllä. 

Metsämäki järjestää ravielämysiltapäivän lapsille ja nuorille su 13.9. raveissa. Tarja ''Salama'' Lehtosen vetämä iltapäivä toteutuu klo 12-15 ja kokoontuminen tapahtuu Totohallin infopisteen edessä.

Ohjelmassa mm. hevosenkengän maalausta -jossa jokainen osallistuja saa oman taideteoksensa mukaan, tallivierailu, ponilähdön seuraaminen ja palkitseminen. Hintaan sisältyy myös välipala.

Varaa paikkasi Metsämäki sovelluksesta. Hinnat 25€/ lapsi ja jos samasta perheestä 2 tai useampi lapsi, hinta 20€/lapsi.

Samaan aikaan ilmaisravit klo 13 alkaen (ponilähtö), huikea RavitaiTuruus haaste ohjastajille, paljon ohjelmaa lapsille mm. poniratsastusta ja mm. LC Littoisten järjestämä takakonttikirppis klo 12-16. Lisätiedot tapahtumasta.

Tervetuloa!

 

Näyttökuva 2020 8 7 kello 16.50.24

Nyt voit äänestää soittolistan seuraaviin raveihimme! Eniten ääniä kerännyt soittolista soi perjantairaveissamme 21.8. 

Infoa 21.8. Raveista, mm. Ravintola Metsämäen menun löydät täältä!

Älä huolestu jollei suosikkisi voita juuri tällä kertaa. Tulemme järjestämään äänestyksiä jokaisiin loppuvuoden raveihimme ja pyydämme erilaisia listoja erilaisilta ihmisiltä äänestettäväksi.

ÄÄNESTYKSESSÄ MUKANA

 

OLLI KOIVUNEN (Metsämäen raviohjastaja)

 

PATRI FILATOFF (Metsämäen Salamakypärä)

METSÄMÄEN RAVINUORET

AMI LAAKSONEN (Ravikriitikko, toimittaja)

 

 

 

 

Raveisssa palvelevat Ravintola Metsämäki, joka tarjoilee á la carte annoksia lähiruokateemalla ja Terassiravintola Alarikista saat kylmät kesäjuomat ja herkullista grilliruokaa. Tarjolla sekä yleisöalueella, että tallialueella sisäänkirjoituksessa Eevan tuoreet munkit 2€/kpl ja 3 munkin pussi 5€ - nappaa tuoreet munkit kotiinviemiseksi. Lapsille luvassa ponitalutusta, hevosenkengän etsintää, kepparirata ja katuliitotaide - haaste!

Ravintola Metsämäki (ei erillistä pääsymaksua -vapaa pääsy):

Tarjolla lähiruoka-teemalla á la carte annoksia - pöytävaraukset tästä linkistä.

Ménu á la carte
Ekmannin puutarhan salaattia, lohta, vihanneksia ja tar-tar kastike tuore patonki 13€

Vallan maukas makkarapannu Mangalitza makkaraa, Chorizo makkaraa, tomaatti-sipuli salaattia, coleslaw salaattia, lohkoperunoita 17,50€

Kokoliha-juusto jätti-hampurilainen ranskalaisilla ja majoneesillä 20€

Raviliigatarjous (raviliigakortin omaaville henkilöille, jotka varaavat paikkansa etukäteen pöytävaraus- linkin kautta): Kokoliha-juusto jätti-hampurilainen ranskalaisilla ja majoneesillä, virvoitusjuoma, kahvi ja jälkiruoka 25€

Terassiravintola Alarik


Grillimakkaraa 2,50€,  Makkaraperunat ja majo 7€, Virvokkeita, kahvia, jäätelöä, Eevan tuoreet munkit 2€/kpl ja 3 munkin pussi 5€ - nappaa tuoreet munkin kotiinviemiseksi!


Totopelipisteet Ravintola Metsämäessä ja Terassiravintola Alarikissa

HUOM! Koronaviruspandemian osalta THL:n ohjeistuksien mukaan, suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon Metsämäki sovelluksesta.


Lapsille ja nuorille 

Poniratsastusta

Kepparirata auki harjoittelulle

Katuliitutaide- haaste. Luo oma taideteoksesi Metsämäkeen! Jokainen osallistuja palkitaan tuotepalkinnolla.

Hevosenkengän etsintää - alueelle on piilotettu monen värisiä hevosenkenkiä. Löydätkö ne? Osallistujille tuotepalkinnot.

Ravipäivän info

Nyt voit myös vaikuttaa ravien äänimaailmaan ja äänestää suosikki soittolistasi täältä.

 

Ravintola Metsämäki aloittaa yhteistyön alueen tuottajien kanssa ja lanseeraa tapahtumissaan lähiruokabuffet-pöydän. Vastuullisuus, ekologisuus ja eettisyys ovat meille tärkeitä arvoja ja olemme hakeneet yhteistyökumppaneita, jotka jakavat nämä arvot meidän kanssamme. Ensimmäisen kerran tarjolla lähiruokapöytä kesäperjantain 24.7. raveissa. Lähiruokapöytä maksaa ennakkoon Metsämäki sovelluksesta 25€ (ovelta 28€). Myynnissä ennakkoon myös sisäänpääsy + lähiruokapöytä paketti 30€.

Kesäperjantain 24.7. ravien infon löydät tästä linkistä.

Ensimmäiset yhteistykumppanimme ovat Vallan Maukas Oy Vehmaalta ja Puutarha Ekman Oy Paattisilta. 


Vallan Maukas Oy yrittäjinä toimivat Tiina ja Toni Hokuni, jotka ovat olleet sianlihantuottajina Vallilan tilalla vuodesta 2003. Tilalla on 80 emakon yhdistelmäsikala eli he kasvattavat kaikki eläimet pienestä porsaasta lihasioiksi asti itse. Lisäksi tilalla kasvatetaan unkarilaista alkuperää olevaa mangalitza-possua eli villasikaa. Päätuotteet ovat omalla tilalla kasvaneet possut sekä tavalliset että mangalitzat. Lihat toimitetaan perille asiakkaille omalla kylmäautolla jossa tallentava lämpötilamittaus. Kaikki liha toimitetaan eteenpäin saman viikon aikana joten se on aina taatusti tuoretta. Rahtiteuratukseen vastaanotetaan possua, nautaa, lammasta/vuohia, hevosia ja riistaa. Tilalla on oma suoramyyntimyymälä.

VALLAN MAUKAS logo 2.2 kopio 2


 Puutarha Ekman on perinteinen perheyritys Paattisilla, joka on erkoistunut jääsalaatin maapohjaviljelyyn Tarkoituksena on pitää puutarhan pienenä perheviljelmänä, jotta he pystyvät tarkistamaan myyntiin lähtevät tuotteet ja siten takaamaan tuotteiden korkean laadun. Puutarha Ekmanilla jokainen tuote saa yksilöllisen kohtelun aina kylvöstä sadonkorjuuseen asti. Kaikki työvaiheet, kuten kylvö, istutus, sadonkorjuu ja pakkaus tehdään käsin, sillä vaatimus on, että tuote tulee priimakunnossa ruokapöytään asti. Jääsalaatit kasvavat maapohjalla mehevässä turvemullassa ja ne kastellaan raikkaalla porakaivovedellä. Viljelyssä ei käytetä lainkaan kemiallisia torjunta-aineita.

Näyttökuva 2020 7 20 kello 10.31.33


 

24 7 mainos

Metsämäki Areenan logo ja ilme uudistuu. Uusi ilme korostaa Metsämäen logoa jo vuosia koristaneen kantaori Kirpun varjokuvaa, jonka taiteilija Ernst Ljung on tehnyt vuonna 1887. Jo aikanaan legendaksi nousseen Kirpun historia nivoutuu tiiviisti yhteen Turun Hippos ry:n historiaan.

Kirpun omistaja Ludvig Fabritius (1854-1933) oli Turun Hippos ry:n perustajajäsen ja ensimmäinen puheenjohtaja. Ludvig Fabritius taisteli tulisesti puhtaan suomenhevosrodun puolesta ja tästä johtuen häntä syystäkin on kutsuttu nimellä ''suomalaisen hevosen isä''. Kaikista hänen hevosistaan rakkain oli ori Kirppu, joka kohosi jo elinaikanaan legendaksi ja siitä on kirjoitettu jopa oma kirja; Juoksijaori Kirppu jälkeläisineen. Kirpun varjokuvan ikuisti tunnettu ruotsalainen varjokuvaleikkaaja Ernst Ljung keväällä 1887. Hän mieltyi Kirppuun ja leikkasi siitä sen parhaassa vauhdissa varjokuvan, joka koristaa edelleen Metsämäen raviradan logoa.

Logon pyöreä muoto mukailee Turun Hippos ry:n vaakunan pyöreää muotoa. Samoin logon punainen väri yhdistää Turun Hippos ry:n vaakunan ja Turun vaakunan yhteen Metsämäen logon kanssa. 

Uusi ilme yhdistää Turun Hippoksen ja Metsämäen pitkän ja arvokkaan historian yhteen moderniin ilmeeseen.

Tervetuloa Metsämäkeen!

Metsämäki_uusi_logo 

Voimassa olevia yleisörajoituksia noudattaen otamme maanantaina raveihin maksimissaan 450 henkilöä yleisöalueelle. Varmistaaksesi paikkasi raveissa, suosittelemme hankkimaan liput etukäteen Metsämäki sovelluksen kautta. Jäljellä olevat liput ovat myynnissä pääportilla.  Koelähtö juostaan klo 17.20, ponilähtö klo 17.40 ja ensimmäinen lähtö starttaa klo 18.07.
Tiedoksi yleisölle:
 • yleisön edustajille pätee samat ohjeistukset kuin ravien toimihenkilöille – jos tunnet itsesi yhtään kipeäksi et ole tervetullut tapahtumaan. Suosittelemme myös riskiryhmään kuuluvia seuraamaan ravit etänä muiden lähetyskanavien kautta
 • käsihygieniasta, turvavälistä ja oikein yskimisestä on huolehdittava
 • yleisö lasketaan toimihenkilöiden toimesta sisääntulon yhteydessä ja pääsisäänkäynnistä voidaan päästää sisälle enintään 450 yleisön edustajaa
 • yleisön edustaja saa halutessaan seurata raveja yleisöalueelta, myös omasta autostaan käsin (ns. autokatsomosta)
 • alueelle on sijoitettu väljästi pöytiä ja tuoleja, mutta voit ottaa myös oman penkkisi tai retkituolisi mukaan
 • alueella on avoinna terassi säävarauksella. Jos sataa avaamme alatotohallin ja Original Pubin terasseineen, joka palvelee ruoan ja juoman osalta (tarjolla mm. ranskanperunoita, makkaraperunoita ja keittoa)
 • yleisöalueelta tallialueelle tai päinvastoin ei ole kulkua tapahtuman aikana, portit alueiden välillä on suljettu ja sallitaan vain toimihenkilöliikenne

Lapsille on auki kepparirata harjoittelulle ja järjestämme katuliitutaidehaasteen (säävaraus) katsomon tallialueen päädyssä. Jokainen osallistuja palkitaan. Sateen sattuessa avaamme keskikerroksen Heppe Maan, jossa mahdollisuus harjoitella kepparilla (myös lainakeppareita saatavilla).

Ravit 13.7. tapahtumasivut, käsiohjelma ja vihjeet.

Median edustajien on akkreditoiduttava joko tallialueelle tai yleisöalueelle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa raveihin!

Lisätiedot Eeva Karvonen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0400 898 353

 

 

 

 

 

 

Turun Greyhound Klubi järjestää harjoituksiaan Metsämäen raviradalla heinä-elokuussa keskiviikko-iltaisin. Harjoitusten aikana toivotaan varovaisuutta alueella hevosten ja korien kanssa toimivilta ihmisiltä etenkin radan ylitys tilanteissa.

Kilpailut löytyvät kalenterista ja ne ovat alustavasti:

 • 30.8. sunnuntaina klo 12-16
 • 6.9. sunnuntaina klo 12-16

Kilpailuiden ajan rata on suljettuna harjoittelulta.

Lisätiedot tapahtumista Turun Greyhound klubi.

Suomen suurin vuosittainen ravitapahtuma Kuninkuusravit järjestetään tänä vuonna Seinäjoella 1.-2. elokuuta. Poikkeuksellisena vuotena ravikuninkaan ja ravikuningattaren titteleistä taistellaan normaalisti, mutta yleisöä ei pääse paikalle Seinäjoen raviradalle.

Metsämäki Areena tarjoaa mahdollisuuden seurata tätä upeaa tapahtumaa Ravintola Metsämäen kisakatsomosta. Kuninkuusravistudio aukeaa molempina päivinä klo 13 ja on auki ravien ajan. Liput ovat nyt myynnissa Metsämäki sovelluksessa.

Liput:

 • Kuninkuusravistudio lauantai 1.8. klo 13 alkaen. Lippu 18€ sisältäen siipibuffet (mm. siivet siipiweikkojen aidolla kastikkeella, vihanneksia, dippia, ranskalaisia perunoita, nugetteja ja makkaraa) ja ruokajuoman (virvoitusjuoma, olut, siideri, lonkero)
 • Kuninkuusravistudio sunnuntaina 2.8. klo 13 alkaen. Lippu 20€ sisältäen kotiruoka lounaan ja ruokajuoman (virvoitusjuoma, olut, siideri, lonkero)

Kaikkien Metsämäki sovelluksesta ennakkolipun ostaneiden kesken arvotaan uusi Metsämäki T-paita. Kuninkuusravien käsiohjelmia on myynnissä Ravintola Metsämäessä.

Tervetuloa!

Kunkkari kisakatsomo

Heinäkuun viimeiselle viikolle tarjolla ollut P-korttikurssille ei tullut riittävää määrää osallistujia ja joudumme valitettavasti perumaan kurssin. 

Tulevia kursseja päivitetään Hippoksen sivuille ja autamme tarvittaessa sopivan P-korttikurssin löytämisessä.

P-korttikurssit 2020

Tällä välin raviponikoulumme HEPSIS Team palvelee nuorisoa ja poniharrastajia.

 

Heinäkuussa ravataan maanantaina 13.7. ja perjantaina 24.7. 

Heinäkuun raveissa olemme järjestäneet paljon lomatekemistä.

Luvassa ravien lisäksi mm.

Lapsiperheille:

 • 13.7. raveissa kepparirata avoinna harjoittelulle
 • 24.7. raveissa kepparikilpailut (järjestäjänä Varsinais-Suomen ravinuoret ja HEPSIS Team). Kilpailun osallistumismaksut ohjataan ravinuorten toimintaan
 • 13.7. ja 24.7. katuliitutaide- haaste. Luo oma taideteoksesi Metsämäkeen! Jokainen osallistuja palkitaan tuotepalkinnolla.

Terassiravintola Alarikin Kaima palvelee ja tarjolla myös annoksia lapsille. 

Ryhmille varattavissa myös sauna + palju radan varressa, josta pystyy seuraamaan raveja hyvän ruoan ja juoman kera. Saunaan ja paljuun mahtuu noin 10-15hlöä. Jos kiinnostuit ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Heinäkuun raveissa on edelleen voimassa rajoitukset henkilömäärän suhteen, joten oman paikkasi pystyt varmistamaan lataamalla Metsämäki sovelluksen ja ostamaan liput sieltä. Maanantaina 6.7.

Liput
 • Aikuisten sisäänpääsy 5€
 • Autokatsomo 2€
 • Alle 16-vuotias ilmaiseksi
 • Omistajat, jos hevosesi juoksee 13.7. tain 24.7. raveissa, "osta" sovelluksesta 0€ omistaja lippu ja näin varaat paikkasi raveissa (valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi portilla) Kulku VAIN yleisöportista
 • Turun Hippos ry:n kausikortti (osta sovelluksesta 0€ hintainen kausikorttilaisen lippu ja varaat samalla paikkasi raveista, varaudu näyttämään portilla kausikorttisi)

Muut kausikortit/liput/vapaaliput eivät ole voimassa korona-aikana raveissamme

Yleisö voi saapua paikalle vain yleisöportin kautta eikä heillä ole pääsyä tallialueelle. 


Ravit 13.7. info

Ravit 24.7. info

Koronaviruspandemian vuoksi kesäkuulle siirtynyt Turun Hippos ry:n vuosikokous järjestettiin maanantaina 29.6. klo 18.30 Ravintola Metsämäen yläkahviossa. Paikalle saapui noin 30 jäsentä. Kokouksen alussa muistettiin Turun Hippos ry:n jäsentä, pitkäaikaista ravituomaria, -valvojaa ja suurkilpailuvalvojaa Kai Tuusaa Turun Hippos ry:n kalvosinnapeilla ja kravattineulalla. Kai Tuusa päätti 17 vuoden uran ravituomarina 27.5. raveissa Turussa.

Kokouksessa esiteltiin ja hyväksyttiin vuoden 2019 toimintakertomus, tilinpäätös ja tase. Tilikauden 1.1.-31.12.2019 kirjanpidollinen tulos oli 44.534,50 € ylijäämäinen. Samoin luettiin tilintarkastajien lausunto vuoden 2019 tileistä ja toiminnasta ja myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille. Muissa asioissa käsiteltiin aloite Turun Hippos ry: nuorisojäsenyydestä, joka siirrettiin hallituksen valmisteluun vaalikokousta varten. Kokouksessa kuultiin selvitys Suomen Hippos ry:n valtuuskunnan kokouksesta ja päätöksistä. 

Ajankohtaisissa asioista käsiteltiin ensi vuoden kilpailukalenterin valmistelua ja kilpailupäivien määrän vähentymistä. Samoin muistutettiin jäsenistöä tulevista talkoista maanantaina 3.8.

 Turun Hippos ry: vuosikertomus, tuloslaskelma ja tase.

harjoitusravit 25.6. eivät toteudu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. 

Metsälenkkillä varovaisuutta 12.-13.6. n. klo 7-8 aamupäivisin. Metsälenkin läpi saattaa kulkea suunnistuskilpailuihin osallistuvia henkilöitä joten huomioidaan heidät erityisellä varovaisuudella. 

OHJEET KILPAILIJOILLE

 • Tallialueelle pääsevät ainoastaan raveissa työskentelevät toimihenkilöt, akkreditoituneet median edustajat, kilpailevien hevosten ohjastajat, valmentajat ja hoitajat sekä hevosauton kuljettajat.
 • Hevosenomistajat eivät pääse tallialueelle, vaan heidät ohjataan pääportin kautta yleisöalueelle
 • Kaikkien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle  vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.
 • Jos kuulut riskiryhmään, älä saavu ravipaikalle
 • Muistakaa käsihygienia, Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää
 • Käytä hanskoja
 • Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfio kädet yskimisen jälkeen
 • Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa
 • Vältetään lähikontaktia ja kokoontumisia
 • Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti.
 • Ohjastajille ei ole taukotiloja – pukuhuone on käytössä, mutta sitä saa käyttää vain 2hlö kerralla. Suosittelemme että ohjastajat varustautuvat valmiiksi tai autoissaan.
 • Kengitystiedot ja kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksienmukaan mobiililaitteella tai muuten verkkopalvelun kautta tai soitetaan numeroon 040 456 7003 (kilpailusihteeri Henri Toiviainen) Myös sisäänkirjoituksessa voi käydä ilmoittamassa kengitystiedon. Ilmoitathan kengityksen hyvissä ajoin, tämä palvelee meitä kaikkia, erityisesti pelaajia!
 • pesupaikkojen käyttöä suositellaan vältettävän - ämpäri ja sieni mukaan ja pesu katoksilla
 • Sisäänkirjoitus on auki, sisään maksimissaan 2hlöä kerrallaan

OHJEET MEDIALLE

Median on akkreditoituva raveihimme. Jos olet tulossa paikalle niin lähetä ilmoittautuminen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja saat lisäohjeita. Raveissa tallialue ja yleisöalue ovat täysin suljettuina toisistaan ja kulku niiden välillä ei ole siis mahdollsta. Ilmoitathan akkreditoitumisen yhteydessä saavutko tallialueelle vai yleisöalueelle. 

Metsälenkki suljettu 2.6.2020 klo 7-17. Lenkille ajetaan uutta materiaalia.

Metsälenkki suljettu 30.5. lauantaina klo 7-12 huoltotöiden vuoksi

Yleiset toimintaohjeet ja ravi-infot 27.5. poikkeusraveihin löydät kalenteristamme klikkaamalla päivämäärää tai suoraan tästä linkistä

Toukokuussa erityisjärjestelyin järjestettäviin poikkeusoloihin valmisteleviin ravikilpailuihin saapuvalta medialta vaaditaan akkreditoituminen. Näin me voimme valmistautua ennakkoon alueelle saapuvien ihmisten määrään ja tarvittaessa tartuntaketjun jäljittäminen on mahdollista.

Metsämäen27.5. ajettaviin ravikilpailuihin saapuvia median edustajia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon sähköpostitse, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautuessa pyydetään kertomaan media, jota toimija edustaa.

Valokuvaajien ja tv-kuvaajien saapuminen ravikilpailuihin on akkreditointikäytäntöä noudattaen mahdollista, ja kuvaaminen on sallittua tallialueella sekä maalisuoralla turvaetäisyydet huomioiden. Toukokuun poikkeusoloihin valmistelevissa ravikilpailuissa ei ole sallittua tehdä minkäänlaisia haastatteluita. Haastatteluita voi tehdä puhelimitse, ja autamme mielellämme kilpailijoiden tavoittamisessa.

lisäksi jokaisen paikalle saapuvan tulee noudattaa terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita, ja sairaana – ei edes lievillä oireilla – ei saa tulla paikalle. 

Et voi myöskään saapua paikalle jos kuulut riskiryhmään

Medialle ei järjestetä erillisiä työskentelytiloja.

Päivitämmeohjeistustanettisivuillemme www.turunhippos.fi sekäMetsämäki-applikaatiossammejonkavoithelpostiladatasovelluskaupastasi.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Eeva Karvonen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 040-0898353

Kilpailusihteeri Henri Toiviainen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 040-4567003

Eeva Karvosesta Metsämäen raviradan toimitusjohtaja

EevaKarvonen

Metsämäen raviradan uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu AMK Agrologi Eeva Karvonen. Eeva Karvonen on työskennellyt aikaisemmin Varsinais-Suomen Hevosjalostusliiton vs. toiminnanjohtajana, Suomen Hippoksessa yhteyskoordinaattorina ja jalostusvastaavana sekä Hevosopistolla, jonka hankepäällikön paikalta hän siirtyy Turun raviradan toimitusjohtajaksi. Turun Hippos ry:n puheenjohtaja Hannu Nivola taustoittaa valintaa:

 • ­Uuden toiminnanjohtajan rekrytointi oli monivaiheinen ja pitkäkin prosessi, kun etukäteen oli tiedossa, että 40-vuotta tehtävässä vaikuttanut Roger Johansson jää eläkkeelle toukokuun alussa. Kun tuli selväksi, että tarvitsemme tähän uuden henkilön, tuli Eeva tuttuna henkilönä mieleen. Meillä on hyvät muistot hänestä Hevosjalostusliiton ajoilta ja hän on saanut hyvää palautetta myös myöhemmistä tehtävistään. Eeva on helposti lähestyttävä ja tarttuu työhön. Hänellä on laaja hevosalan tuntemus ja erinomaiset verkostot. Olemme todella tyytyväisiä.

Eeva Karvonen on itsekin iloinen uudesta työstään, jossa pääsee sekä käyttämään aikaisempaa osaamistaan ravien järjestämisen saralta että ottamaan uusia askeleita raviradan markkinoinnin ja talouden saralla.

 • ­Olen innoissani ottamassa uuden tehtävän. Varsinais-Suomi on vahvaa hevostalousaluetta, seudulla on vankka ammattilaisten joukko ja paljon harrastajia. Se ja Turun talousalueen hyvä draivi ovat tärkeä pohja raviradan tulevaisuudelle. Mielessä on jo paljon kehittämisideoita. Oman mukavan lisänsä tuo tuttu paikka ja tutut ihmiset, joiden kanssa on hyvä lähteä tekemään yhteistyötä.

Karvonen aloittaa Turun Hippos ry:n toimitusjohtajana 11.5. alkaen

Lisätietoja

Hannu Nivola p.0500 717 442

Eeva Karvonen p.0400 898 353

Metsälenkin kunnostus jatkuu taas ensi viikonloppuna. Metsälenkki suljettu lauantaina 18.4. Klo 8 - 14.00 ja sunnuntaina 19.4. Klo 8 - 14.00.

Metsälenkin kunnostus toimet jatkuvat pääsiäisenä. Silloin on vuorossa ojien kaivuu. Metsälenkki suljettuna perjantaina 10.4. Klo 9 - 13.00. Lauantaina 11.4. Klo 9 - 13.00. Sunnuntaina 12.4. Klo 9 - 13.00

visit turkuMETSÄMÄKI logo lapinakyva

TUE MEITÄ OSTAMALLA ENNAKKOON!

NYT MYYNNISSÄ LAHJAKORTTEJA ENNAKKOON RAVITAPAHTUMIIN!

RAVIPAKETIT (voimassa vuoden 2020 loppuun)

2hlö   sis. paikat Ravintola Metsämäestä, ruokailu noutopöydästä, raviohjelma ja sisäänpääsy raveihin, kahdelle (ei voimassa lauantairaveissa)  60€

4hlö  sis. paikat Ravintola Metsämäestä, ruokailu noutopöydästä, raviohjelma ja sisäänpääsy raveihin,neljälle (ei voimassa lauantairaveissa)  120€

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN 

POHJOISMAIDEN MESTARUUS 10.10.2020-11.10.2020 Metsämäen ravirata

LISÄTIETOA TAPAHTUMASTA

Sisäänpääsy lauantaille lahjakortti 10€

VIP-lippu  sis. sisäänpääsyn raveihin ja ravintolaan, ohjelman, kuohuviinin, noutopöydän ja kaksi juomakuponkia.  70,50€

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN 

Metsälenkillä on tehty kunnostustöitä ja kaadettu puita. Puut kerätään pois tulevana keskiviikkona. Metsälenkki suljettuna klo 9.00 - 15.00.

Toimisto jatkaa toistaiseksi toimintaansa, mutta pääosin etänä. Olemme paikalla tarvittaessa ja puhelimella saavutettavissa lähes aina virka-aikana.

Toimiston väen saat kiinni heposti soittamalla. YHTEYSTIEDOT NÄÄT TÄÄLTÄ

Jos tarvitset pesuautomaattiin poletteja, voit niitä tiedustella Ratamestari Mika Ahtiaiselta.

 

Ravikilpailujen järjestäminen keskeytetään keskiviikosta 18.3.2020 alkaen 13.4.2020 asti. Suomen Hippoksen hallitus kokoontuu tiistaina linjaamaan tarkemmat jatkotoimet ja niistä tiedotetaan kokouksen jälkeen.

Suomen Hippoksen hallitus kokoontuu tiistaina 17.3.2020 ylimääräiseen kokoukseen, jossa se käsittelee raviurheilun keskeyttämiseen liittyviä jatkotoimia tarkemmin. Ravikilpailut keskeytetään keskiviikosta 18.3.2020 alkaen, tiistaina 17.3. ravit järjestetään. Päätös pohjautuu Suomen hallituksen maanantaiseen linjaukseen rajoittaa julkisia kokoontumisia.

 

”Raviurheilu ei ole erillinen saareke yhteiskunnasta, vaan meidän tulee seurata ympärillämme vallitsevia oloja ja tehdä parhaamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia ja Hippoksen hallitus tekee huomenna päätökset tarkemmista jatkotoimista”, Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen kertoo.

 

Raviurheilun suurmaa Ranska päätti keskeyttää ravien järjestämisen tiistaista 17.3. alkaen. Ruotsissa raveja ajetaan toistaiseksi ilman yleisöä.

lisätiedot Hoppoksen sivuilta

Harjoitusravit on peruttu 12.3. liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Seuraavat harkkarit 26.3. klo 18. ELI ILTAHARKKARIT. Ilmoittatumiset hepassa!

Toimisto palvelee 10.3. klo 8-13

Harjoitusmaastoista METSÄLENKKI on suljettuna 7.3. ja 8.3., molempina päivinä klo 12-16. Metsälenkillä tehdään kunnostustöitä eritoten puustolle. Jos  pääset osallistumaan talkoisiin tuolloin niin apusi on tervetullutta!

Toimisto poikkeuksellisesti suljettu 21.2. 

Vastaamme kuitenkin kiperiin kysymyksiin puhelinnumerosta 040 456 7003.

Metsämäen hiittisuora on suljettuna tiistaina 18.2.-19.2.2020 Hiittisuoralla tehdään kunnostustöitä ja sitä ei voi tuolloin käyttää!

suljettu

Rata suljettu harjoittelulta 31.1. klo 16-> ravien alku.

Valmistaudutaan Superlauantain kilpailuja silmällä pitäen!

 

Hei alueen käyttäjä

Jotta yhteiset alueemme pysyvät jatkossakin yhtä hienossa kunnossa on aika tullut maksaa käyttömaksu. Tiedot maksusta löydät sivuiltamme VALMENTAJILLE-osiosta tai tästä klikkaamalla.

Kiitos, että otat osaa vapaaehtoisesti alueiden kunnossapitoon! 

Metsämäen raviradan / Turun Hippos ry:n verkkosivut on uudistettu. 

Uudistuksesta vastasi mainostoimisto WebGarden Oy.

Heli Hyytiäisen luento "Hevosen biomekaniikka ja varusteiden vaikutus hevoseen" to 9.1.2020 Metsämäessä!

SRL / Lounais-Suomi ja Varsinais-Suomen hevosjalostusliitto ry järjestävät Heli Hyytiäisen luennon aiheesta:

"Hevosen biomekaniikka ja varusteiden vaikutus hevoseen"

Luennolla käsitellään hevosen liikkumisen lainalaisuuksia ja perusteita, sekä varusteiden vaikutuksesta liikkumiseen ja suorituskykyyn. Tarjolla on tuoreinta tutkimustietoa aiheesta!

Aika: to 9.1.2020 klo 18-20

Paikka: Metsämäen ravirata Vanha Tampereentie 235, Turku (sisäänkäynti katsomorakennuksen takaa)

Luennoitsija: Heli Hyytiäinen

Heli Hyytiäinen, fysioterapeutti (AMK), erikoistunut eläinfysioterapiaan, MSc (VetPhysio), filosofian tohtori. Toimii tutkijana sekä eläinfysioterapeuttina Helsingin Yliopiston Hevossairaalassa ja Hevoslääkärikeskus Hippomedin ja Hyvinkään Hevossairaalan konsultoivana fysioterapeuttina.

Ilmoittautumiset 2.1. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hinta 25 €, maksetaan käteisellä paikan päällä, varaathan mielellään tasarahan.

Kahvitarjoilu.

Tiedustelut

Virpi Ylitalo, Varsinais-Suomen hjl, 040 7473 432 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kirsi Siivonen, SRL Lounais-Suomi, 044 342 4888 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa!

Varsinais-Suomen Hevosjalostusliiton Ponipowerii! -hanke mahdollisti meille tilaisuuden kertoa sanoin ja kuvin raviponiurheilun tarjoamisista mahdollisuuksista lasten ja nuorten parissa. Tallenne on tarkoitettu ennen kaikkea niille, jotka eivät raviponiurheilua vielä tunne, mutta koemme onnistuneemme, jos se ilahduttaa myös raviurheilussa pidempään mukana olleita.

Raviponiurheilu pitää sisällään kilpailemisen lisäksi paljon muutakin: harrastuksen parissa lasten ja nuorten sosiaaliset ja motoriset taidot kehittyvät, samoin vastuuntunto ja suunnitelmallisuus. Ponien kanssa työskentely vaatii keskittymistä ja hetkessä olemista, erilaisten tilainteiden huomioimista ja ennakointia. Ponin käytös antaa välitöntä palautetta siitä, miten tässä kaikessa on onnistunut, ehkä jopa tehokkaammin, kuin läsnäolevan aikuisen ohjeet. 

Turvallisessa ympäristössä ja ohjatussa toiminnassa lapset saavat kokea niin onnistumisen iloa kuin epäonnistumisien tuomia pettymyksiäkin. Hyviä oppeja koko loppuelämää varten!

VIDEO ON NÄHTÄVISSÄ TÄÄLLÄ

UUDELLA METSÄMÄKIAPILLA LÄHTÖAUTON KYYTIIN TAI SYÖMÄÄN RAVINTOLA METSÄMÄKEEN

metsamaki appNyt kannattaa ladata uunituore Metsämäki-sovellus Apple Storesta ja Google Play -kaupasta.

Siinä paljon ominaisuuksia ravipäivän ratoksi, mm. tarjoilijan pöytiinkutsu, pääsyliput puhelimeen, ruoan juoman ja fanituotteiden mobiiliostaminen ja käsiohjelma aina taskussa.

METSÄMÄKI SOVELLUKSEN LÖYDÄT ANDROID PUHELIMEEN TÄSTÄ

METSÄMÄKI SOVELLUKSEN LÖYDÄT APPLE PUHELIMEEN TÄSTÄ

 

© Turun Hippos Ry 2020   •   Sivut WebGarden Oy